søndag 31. august 2008

Frokost/Lunsj

William sov nok en gang lenge idag. Jeg var faktisk oppe før han :) Sto opp klokka 10 og William halv 11 :) Nå spiser vi frokost å koser oss :) Det er overskya her idag, men det går bra.. Vi skal finne på noe gøy allikvel vi :)

lørdag 30. august 2008

Happy saturday!

Nå er vi hjemme igjen etter en tur ut :) William sover i vogna, for han har ikke sovet noe idag.. Og vi skal bare slappe av resten av dagen. JE skal rydde og vaske i bilen, for den ser ikke ut! *isj*

Vi skal ha; kjøtt i mørket idag.. YAMMI!


Ha en fin dag!

Ny LV :)

Kjøpte meg ny Louis Vuitton idag :) Den er sååå nydelig! Ringte dit imorges å hørte om de hadde den, og de sa nei. Men, jeg kunne komme ned å ordne en reservasjon så de kunne bestille den for meg. Så vi dro dit, og snakka med dama.. Hun sa at hun hadde en som var reservert for en annen som jeg kunne se på ettersom jeg ikke hadde sett den irl.. Å når hun kom tilbake med veska, sa hun at jeg kunne kjøpe den :D For de andre hadde ikke henta den!! *happy*

Så da ble den godbiten miiin :) Den er utrolig grei! Stor å romslig.. Så jeg kan bruke den til både mine og William sine ting.. Å det som er utrolig er at den har 2 ringer på hver side som jeg kan feste i krokene på vogna!!! Amazing :D Så det er stelleveske også.. :)

Louis Vuitton Galliera GM heter den!

fredag 29. august 2008

Borte i hele dag..

Vi har vært på farten i hele dag.. Shoppa og kosa oss på strømmen storsenter :) Jeg handla meg litt klær, William fikk klær og vi fikk i en gave til Noah :) Nå er leiligheten vaska, lysene er tent og William ligger i sengen og skal sove :) La nøstebarn sauskinnet i senga til nusket idag, det er sååå deilig :)


Fin stil når han sitter å spiser kveldsmat :)


Ha en trivelig fredagskveld alle sammen!


DET ER FORESTEN LOV Å SKRIVE EN KOMMENTAR I NY Å NE ALTSÅ!! :D

Happy fredag!!

Idag våkna vi til strålende soooool :) William ble selvfølgelig vekt av boring idag, det var ikke gøy.. Men, klokka var halv 9, så jeg henta han og vi kosa oss i senga :)

Nå har vi spist en god frokost.. Og jeg har vaska her igjen. Så nå lukter det deilig! :)

Latingene mine imorges :) Dårlig iphone bilde men...

Snart skal vi ut en tur.. Må finne noe skli sokker til William, han detter hele tida uten det.. Så skal vi finne gave til Noah, som hadde 1 årsdag igår når vi var ute :) Ska i bursdag til han imorgen :)

torsdag 28. august 2008

Nå skal vi til frognerparken...

Vi ska i frognerparken med ei jente og sønnen hennes :) Har aldri møtt dem før, så det blir jo spennende :)


Pappa kos forige dag :) Koslig bilde :)

onsdag 27. august 2008

SATC Dior sko!

Disse søtingene skal jeg kjøpe meg! Hørte på kamikaze idag om de hadde eller kunne bestille de.. Men, de førte ikke Dior lengre, pga at det var for dyrt å de solgte lite av det pga prisen :( Soooo, det er INGEN i norge som fører Dior lengre.. :( Jeg skal bestille dem fra internett! Disse skoene hadde Carrie i SexandtheCity filmen.
Extreme Dior Gladiator Platform heter de! Løøøveli

Gucci baby ;)

Fikk meg en Gucci kjole fra JE idag!! :D Den er sååå fin! Kjøpte den på Kamikaze i bogstad veien. Det ble ikke noe bra bilde av den. Men, kommer bedre senere når jeg orker å prøve den på igjen :)

Lucky me, som har en sååå snill kjæreste! :D Elsker deg masse!!

Frokost idag..

Jeg og William kosa oss med en god frokost idag :)

Var hjemme å slappa av meste av dagen. Før vi dro ut en tur til majorstua og etter det handla vi middag :)

Frida kom når William skulle legge seg, for vi skulle på HIFI klubben på katalog fest! Askil Holm spilte der, men vi ble ikke så lenge.. Dro heller på Horgans å spiste goood mat :)


Og foresten, grunnen til at jeg ikke har blogga før nå, er for at det har ikke vært internett her idag..

mandag 25. august 2008

Middag!

JE er kokk idag, og skal lage grønnsaks suppe :) Det blir nam! Lager en egen til William også :) Jeg sitter å prøver å få orden på bildene på mac`en. Det blir litt av ett strev. Men, må gjøres.. Det er bare roooot! Skal vente til ikveld med det da, etter William har lagt seg.


Dette ønsker jeg meg kjempe mye!!

Det er et kinesisk lykkearmbånd. Det symboliserer lykke, god helse og rikdom. Det skal minne den som bærer det at positive tanker skaper synergi.

La Chance armbåndene er sammensatt av dyrekretsens tolv dyr kombinert med funklende swarovski krystaller, halvedelstener og IP forgylt metall. Hvert armbånd er unikt og forsynt med det patenterte La Chance hjul – din garanti for at armbåndet er originalt. Alle armbåndets deler spesialfremstilles på M.O.S’. egne fabrikker i Kina.


De selger dem på cc vest og noen andre gullsmeder. Å gjett om jeg ska kjøpe meg ett?!

Dyrene er lavet i keramik og håndmalet med bladguld. "La Chance" hjul i 18 karat guld og med fuldslebne klare swarovski krystaller. Armbåndet på 17 cm. har ikke krystaller mellem alle dyr.


Armbåndet skal bæres altid og være en del af dig. Tro på armbåndet og det det står for, tænk positivt og du vil se at der sker gode, positive ting i dit liv og at du vil nå dine drømme og mål. Tro altid på at intet dårligt kan ske og at intet kan gå galt så længe du bærer armbåndet… "Hvad du ønsker skal du få". Tænk positivt, vær glad og smil-og verden vil smile tilbage til dig.

søndag 24. august 2008

Happy søndag!

Jeg og William sto opp 10.45!! Han våkna ikke før det.. Å han lå i senga å kosa seg mens mami fikk kle på seg og pusse tanna i ro og fred :) Det var herlig det! Er ikke noe gøy å våkne av at han gråter og vil opp med en gang.. Da blir det stress!! Men, han satt fint i senga og så i boka si idag :) God gutten til mamma!! :) Blir så lykkelig når gutten min er glad :)










*HAPPY TIMES!* Du lyse opp dagen min engelen min! :)

lørdag 23. august 2008

Vår kveld...

William var skikkelig godgutt ikveld :) Godt humør også.. Det er bestandig trivelig :)

Mamma`s stolthet!
Kveldsmaten til William :)

Verdens beste gutt! Du er det beste som har hendt meg vennen :)


Kooooooose :)

*Mama loves you*

Barnetv!!

William spiser banan å ser barnetv :) Synger å danser og har det gøy :) Snart skal vi spise kveldsmat og bade etterpå :)

Elsklingen min, du gjør meg så lykkelig! Mamma er kjempe glad i deg :)

Rommet til William :)

Sånn ble rommet til William :) Kjempe fornøyd og synes det ble veldig søtt :)

Himmel fra Luca Shop!

Maileg kaniner fra Luca shop :) De er utrolig fine!

Greengate bokser fra Luca shop :)

Ute igår..

Jeg, JE, Håkon og en kompis av han dro ut en tur igår.. Var koslig :)


Denne kjolen fra VM brukte jeg :) Den er kjempe fin på!

Denne clutch veska fikk jeg av JE igår, hadde den med meg ut :) Den er fra Juicy Couture.

Sammen med disse skoene.. Som ga meg sinnsyke gnagsår!!! Men, de er verdt det ;)

Idag slapper vi av hjemme.. William ligger ute å sover.. Å det er nydelig vær :)

fredag 22. august 2008

Kveldsmat..

Nå sitter William å spiser kveldsmat, vi har vært på cc-vest å shoppa :) Jeg og Jan Eirik skal ut en tur ikveld.. Å Frida skal passe gullet :) Så nå skal William bade, å legge seg.. Så skal jeg og JE ordne oss, så drar vi :) Blir koslig!

William har blitt såååå flink til å gå med vogna :):)


Ha en fin kveld alle sammen :)

torsdag 21. august 2008

Sola er tilbake!

Idag våkna jeg og William halv 10.. Å sto opp å spiste frokost :) JE kom opp etter en liten stund han også.. For William bråker såååå mye! Snart kommer Frida å skal vaske her.. Og senere idag kommer mannen som skal henge opp gardiner, rullegardiner og sengehimmelen til William :)


Nå ligger godgutten ute i vogna og skal sove litt igjen.. Han blir så fort trett på morgenen..


Vi ble ferdige med ikea byggingen klokka halv 3 inatt! Gud, da var jeg så trett at jeg sovna før jeg la meg ned.. Men, det ble kjempe fint! Mangler bare litt dekorering å diverse nå.. Å så lyd på tv`n da.. Høytalerne strekker ikke heeelt til.. Så nå begynner jeg å trives skikkelig godt her! Det er akkurat min stil.. Og jeg elsker det! :) Rommet til William blir også veldig søtt når det er ferdig :)

Nei, nå må jeg henge opp klær.. Husarbeidet kaller!!

onsdag 20. august 2008

Ikea bygging ;)

Nå er jeg ferdig med å sette opp sko/veske hylla mi :) Sitter å ser på at JE og Håkon setter opp tv reolen nå.. Den bli stor!

Fikk blomster av min kjære idag <3



Sånn ble hylla mi! Ble skikkelig fornøyd med den :)

Sånn ser stua ut nå.. SKIKKELIG rotete.. MEN, det blir bra :) Gleder meg til å se :) Imorgen kommer Frida og vasker, å så har vi endelig fått tak i noen som kommer å henger opp gardinstenger å rullegardiner!! Så kansje det kommer bilder av leiligheten imorgen visst jeg orker :)

William synes det er kjedelig på ikea

Sov lenge idag...

Jan Eirik sto opp med William idag, og jeg ble vekt 12 ca.. Det var godt altså! Nå skal vi snart til Ikea, siden det ikke ble igår kveld.. Har endelig fått tak i en henger, så da bærer det dit :)


Igår kveld hadde vi barnevakt, så ettersom det ikke ble ikea, dro vi til Oslo City på litt shopping :) Jeg fikk meg kåpe, bukse, skjorte, kjole og en fin tunika :) Jan Eirik kjøpte seg en genser og en t-shorte! Så prøvde jeg å overtale JE til å kjøpe seg Macbook AIR!! Men, det er visst en vanskelig sak :P Jeg elsker ivertfall min.. :)

Var å hentet en barnepakke på Rimi også.. Der var det mye fint :) Vi har alt fra før, men greit med litt mer ;)

Nå tror jeg JE er ferdig i dusjen snart.. Så da drar vi vel snart :)


Ha en fin dag alle sammen! :)


tirsdag 19. august 2008

Har blitt sunn!

Jeg har begynnt med et nytt å bedre liv nå! Skal prøve å gå ned en del kg!

Kyllingsalat med creme fraiche er NAM!

Kliss Klass!!

Snakk om å søle når man spiser :) William smørte prim utover bordet, stolen og seg selv idag :P Så det var rett i badekaret etterpå!




Så flink til å pusse tennene selv også :) Han har begynnt å få fluor nå, å når han ser boksen blir han helt VILL! Det er visst godt ;)

Fin dag idag

Idag har det vært sol nesten hele dag, først nå begynner det å bli overskya.. Jeg, Jan Eirik og William satt ute en stund i sola også.. Herlig når det er så fint :) Vi har spist middag nå.. Pitabrød med kylling, salat og hvitløks creme fraiche :) Det var kjempe godt! Jeg tok 3 karbo-blokkere før middag å skal ta de visst jeg skal spise potet, ris, pasta eller noe brød.. Håper de funker :)


Ikveld når vi har lagt William, kommer Frida å passer han et par timer. Vi skal på Ikea, igjen, og hente noen deler og få tak i et annet
tvbord.. Jeg skal også se om de har noen hvite bokhyller, som jeg skal ha på soverommet og fint plassere vesker og sko :) Håper de har noen fine! Kommer nokk bilder av utstillingen min visst jeg får tak i hylle ;)

Fant cd`n av babysvømming bildene også.. Vi trodde ikke den funket, men det gjorde den!!! :D


Min kjære mamma var med istedet for Jan Eirik :) Han var på reisejobb da. Men, vi kosa oss kjempe masse vi! William var veldig redd han som tok bildene, og likte ikke særlig godt å bli dykka under vann..

søndag 17. august 2008

Overskyet søndag..

Idag sov jeg leeeenge.. Snille mormor stir opp med William på morgenen... Bra noen er morgenfugler :) Men, imorgen drar mormor å Kenneth :( Det blir ikke gøy.. Kommer til å savne dem mye! De har jo vært her lenge nå, siden de kom fordi vi egentlig skulle til Spania..

HÅPER DERE HADDE ET KJEMPE FINT BRYLLUP CHRISTINA Å EINAR! Vi er så leie for at vi ikke kunne komme :(

Idag har vi ingen planer ennda.. Jeg er nettopp kommet ut av dusjen. William er i full fart på stua... Hørte han imorges.. Da var han kjempe sur! Det er han hver eneste morgen nå for tiden.. Vi lurer på om han våkner for tidlig.. Så, jeg må finne ut en måte for at han skal få sove lengre.. Evt gi han velling i senga når han våkner, så han kansje sovner igjen.. Har gjort det før..







Vi har kosa oss masse mens mormor å Kenneth har vært her :) Håper det ikke blir lenge til neste gang!

Ha en fin dag!