mandag 25. august 2008

Dette ønsker jeg meg kjempe mye!!

Det er et kinesisk lykkearmbånd. Det symboliserer lykke, god helse og rikdom. Det skal minne den som bærer det at positive tanker skaper synergi.

La Chance armbåndene er sammensatt av dyrekretsens tolv dyr kombinert med funklende swarovski krystaller, halvedelstener og IP forgylt metall. Hvert armbånd er unikt og forsynt med det patenterte La Chance hjul – din garanti for at armbåndet er originalt. Alle armbåndets deler spesialfremstilles på M.O.S’. egne fabrikker i Kina.


De selger dem på cc vest og noen andre gullsmeder. Å gjett om jeg ska kjøpe meg ett?!

Dyrene er lavet i keramik og håndmalet med bladguld. "La Chance" hjul i 18 karat guld og med fuldslebne klare swarovski krystaller. Armbåndet på 17 cm. har ikke krystaller mellem alle dyr.


Armbåndet skal bæres altid og være en del af dig. Tro på armbåndet og det det står for, tænk positivt og du vil se at der sker gode, positive ting i dit liv og at du vil nå dine drømme og mål. Tro altid på at intet dårligt kan ske og at intet kan gå galt så længe du bærer armbåndet… "Hvad du ønsker skal du få". Tænk positivt, vær glad og smil-og verden vil smile tilbage til dig.

0 kommentarer: