tirsdag 26. mai 2009

Imorgen er det meldt SOL

Jeg er så opptatt av været for tiden, for jeg syns det er så godt å sitte ute i solen :-) Imorgen kommer den tilbake igjen, å jeg håper vi kan være ute hele dagen!


Etter flytting, stress å mye styr med idioter den siste tiden, lengter jeg til lørdag ;-) Nå sitter jeg å venter på fruene, å koser meg alene. Jan Eirik er til Håkon å jobber. Har tent lys, å koser meg med ingefærøl :-) Skriver også litt ´huske´ lister til helga! Det må til når man har små barn.. Å glemske foreldre!

Det er herlig å sitte med døra på gløtt å høre på øs pøs regn ute, med tente lys å pledd :-) Herlig!

Nå skal TV få hele min oppmerksomhet, så vi sees ;-)

søndag 24. mai 2009

Ekeberg & Fridays`s

Idag da pappa å gjenget hadde dratt, dro vi til Ekeberg på en dyregård der. Har hørt mye om plassen, å den var like fin som jeg hadde trodd! Kjempe koslig var det der :-) Med gammeldags preg å skuespillere som gjemte seg i skogen ;-)

Her står vi å er klar for å se hester, sauer å pip piper.
Det gikk 3-4 griser rundt der, å de var kjempe sosiale. Å elsket kos! William var litt skeptisk først da..
Masse hester var det der også.. Både ponnier å store hester :-)
Pappa å sønn :-) På vei ut igjen.. Blant fugler å sauer..
Så dro vi til Friday`s å spiste litt.. Jeg så en reklame på en buss i byen, så jeg fikk så lyst på mat derfra ;-) Vi koste oss med hamburger, pølser å sandwitch.. De har god mat der altså :-)


Nå er vi hjemme å pussler litt.. Skal spise litt jordbær å håpe at sola kommer frem igjen! Jan Eirik skal på kino ikveld, så jeg å William blir hjemme alene.

lørdag 23. mai 2009

En herlig dag

Vi har besøk av pappa, Inger Lise å Andrea. De har vært her siden onsdag kveld. Kjempe koslig :-) Vi har kosa oss masse å William å Andrea har lekt seg mye. Idag var første dagen med sol, å vi har vært ute i hele dag :-) De drar imorgen nemlig..

Vi grilla, å fikk ennda mere besøk av Roy Morten å Monika :-) Glemte å ta bilde mens de var her selvfølgelig..
Grillinga er igang, å William hjelper mere enn gjerne til :-) Kun iført strømpis å colege jakke! Det var veldig varmt idag, å det føltes som sommer!
Pappa prøvde å ta bilde av oss, men William syns det var kjedelig!
Dette var dagens aktivitet for både store å små :-) De skratt lo, å hadde det supert. Pappa ble veldig sliten etter mange runder for å si det sånn..
Så når vi ikke orka mere, så måtte William prøve :-) De hadde det kjempe gøy uansett.

Imorgen drar de som sagt, å da er det back to reality! Barnehage å jobb på mandag.. Så må vi ordne med noe som har kommet i veien.. Det finnes utrolig mange mennesker her i verden som virkelig skulle hatt seg en lærepenge hvordan man oppfører seg mot andre. Men, jeg tror å håper det slår tilbake til dem en dag ;-)

Nå er det snart natta her. Ryggen min er sliten etter en lang å herlig dag. Så jeg skal legge meg i senga å slappe av.

lørdag 16. mai 2009

Eurovision!!

Det ser ut til at vi går til topps!! Jeg er så spent, at jeg får nesten høyt blodtrykk! ;-) Nå får vi bare krysse fingrene, å håpe vi vinner.. Så har vi 2 ting å feire imorgen! ;-) HEIA NORGE!!

torsdag 14. mai 2009

Its a girl!

Jeg, JE og William elskling var på ultralyd idag, å det var sååå kos! Han sa med engang at det var bare et nusk i magen, da ble jeg glad :-) Hjertet slo kjempe fint, ryggmargen så perfekt ut, hun hadde sine fingre å tær å alt var bare helt bra!! Jeg ble lettet å glad, å rørt til noen tårer (som jeg skjulte for William, så han ikke skulle bli redd). Å tilslutt sa legen at det var en jente :-) Så utrolig gøy!! Jeg har jo sagt at jeg blir glad uansett, å det er jo sant. Men, det er gøy med en liten jente også! Det tror jeg William syns også ;-)


Her er hun, litt vanskelig å se. Men, nydelig allerede! Hun prøvde å sutte på fingrene sine, men traff ikke helt munnen ennda :-) Veldig gøy å se!

Så nå er vi glad å lettet over at alt er bra :-) Å kan bare glede oss hele familien til ennda et familie medlem! Idag er jeg 14 uker på vei.. Tiden går fort :-)

Nydelig

Jeg stryker hånden over ditt myke kinn,
mens jeg tørker en tåre fra øyenkroken min...
Det er ikke en tåre av sorg eller smerte,
men et bevis på den sterke kjærligheten i mitt hjerte..
Jeg prøver å forestille meg hvordan din framtid vil være,
mens jeg ber en stille bønn om at du får alt du ønsker deg, min kjære..
Men jeg vet jo at veien ikke alltid er rett, å velge riktig er ikke alltid like lett..
Du vil nok møte motgang, smerte og sorg, men til slutt vil du finne lykkens borg.
Der vil du finne hvile på en sterk og god arm og kanskje huske minner fra mammas myke favn..
Når stormen uler på sitt verste og du er trist og lei.. lukk øynene og tenk på at mamma elsker deg
For uansett hvor i verden du vil være, skal du vite at mamma er der for deg min kjære..
For du og jeg har delt samme blod og ingen kan skille oss, for vi har sterke bånd vi to. <3>

Tid for Ultralyd!

Nå er det tid for å dra på ultralyd.. Jeg har utsatt det meste, å tar det veldig med ro. Men, idag bestemte jeg meg for å bestille time! For jeg er så nysgjerrig :-) Gleder oss masse til å se hvem som gjemmer seg i magen min. Vi skal hente William først, så han får være med å se lillesøster/lillebror :-) Det blir koslig! Vil at han skal være med på så mye som mulig.. Så han kansje forstår hva som skjer..

William min kjære lille elskling! :-) Han er så flink til å forstå alt, så jeg tror nok han skjønner etterhvert at han skal bli storebror!

Vi har flyttet nå, men ikke fått med oss alt.. Skal hente det snart, å vaske der. Så er vi ferdige! Å det skal bli godt. Det var veldig godt å komme seg inn i mindre leilighet, å tilbake til byen :-) Har savnet det!
Idag er det dårlig vær her.. Men, vi håper sola kommer tilbake til imorgen.. For da skal William feire 17 mai med barnehagen. Da må jo sola komme :-)
Jeg ligger i senga ennda, for jeg er dårlig.. Men, har tenkt å dra ned til byen litt før ultralyden å se litt!

mandag 4. mai 2009

What a sunny day!

Solen skinner, å det blåser med herlig uansett! :-) Idag venter vi på svar på når vi kan flytte inn.. Å jeg lengter etter å flytte nå!! Håper vi kan begynne noen av de første dagene!

William er i bhg idag å koser seg, håper jeg :-) Godt å treffe vennene sine etter en lang helg!


Igår dro Tommy hjem igjen, å vi har kosa oss hele helga :-) Var kjempe gøy å ha han på besøk å William elsker Onkel! Å på onsdag kommer Maria snuppa mi en tur :-) Det gleder jeg meg veldig til!

Nå venter jeg på JE, vi skal ut en tur. For megleren kommer hit osv. Så da drar vi ut imens :-) Så skal vi hente William etterhvert også :-)

lørdag 2. mai 2009

Lørdag 2 mai! :-)

Vi sov kjempe lenge idag hele gjengen! William var litt urolig rundt 8, men sovna igjen før jeg dro meg opp.. Så vi sov til 10 ;-) Det var godt det! Snart skal vi til Oslo så Tommy får se på klær. Må bare få han opp først! :-)

Idag er det overskya men ganske varmt ute, heldigvis :-) Håper sola kommer senere.. Så fikk jeg en kjempe GLAD tlf imorges, Maria å Jonas kommer kansje en tur til uka :-) Da ble jeg glad! Hadde vært kjempe gøy med besøk!

Nå, er det vekking å frokost! :-)

fredag 1. mai 2009

Tommy er her :-)

Idag har vi vært på Gardermoen å henta Tommy :-) Han skal være her til søndag, å det blir gøy :-) Ellers pakker vi litt hele tiden.. Håper å få flyttet snart!


Jeg har funnet ut at det er enkelte som er inne på bloggen min for å hente info, å det er ikke særlig gøy.. Men, håper de tar til fornuft snart!!

Nå har vi spist chicken curry, å skal snart spise jordbær :-) Det er HERLIG med vår!! William er i seng, men vil ikke sove... Det ble litt for seint, å da er det vanskelig å sovne..
Imorgen skal vi til byen en tur, så Tommy får se litt. Det er jo eneste dagen det er åpent mens han er her, så da må vi utnytte den dagen :-)

Håper alle har det bra, å at dere nyter våren som er kommet! :-)