tirsdag 29. september 2009

Middags laging

Jeg driver å lager middag her, blir jaktgryte med oksekjøtt idag! Når jeg tenker på jakgryte, tenker jeg på vilt mat som rype å andre fugler! Jeg elsker rype, å mormor å morfar serverer det hver nyttårsaften ;-) I år skal vi være der, for nå er det noen år siden jeg har spist det!


Jeg fant noen gamle bilder på maskina.. Her er jeg å en barndomsvennine på tusenfryd i 2006! Gøy å se gamle bilder :-) Men, for et ansikt det er på meg bak der!! Haha, jeg ler hver gang jeg ser det bildet her :-)

Håper dere har en fin dag!

Dagene flyr avgårde...

Her i gården går dagene utrolig fort, jeg føler jeg sier det hele tiden... Men, det er jo sant!! Jeg er en del dårlig form også, så jeg slapper av en del.. Det går kjempe bra med William i bhg, å han blir ikke lei seg lengre når han må være igjen der :-) Det er jeg så glad for! Det beviser at han trives veldig godt iallefall!

Det er sååå gøy å følge med på tv spill! William er en del sliten når han kommer hjem fra bhg, men sliter med å sovne på kveldene.. Skjønner ikke hva det kan være!? Han sovner aldri før tidligst 22, å da legger han seg 19-19.30..... Det er litt slitsomt, både for meg og William! Håper det ordner seg snart...

Denne uken er det høstferie her, så det er litt mindre barn i bhg.. Men, tror ikke det gjør William noe :-)

Besøk av Oldemor

Vi hadde jo et kort besøk her.. Å da inviterte vi også fetter´n min med familie :-) Det var hyggelig å se dem igjen! De fikk jo en datter for en stund siden, å hun er veldig søt :-) William syns det er såå stas å ha besøk av ´fiiiie´ :-)

Vi spiste sjokoladekake å da måtte godtamonsen vår få også ;-) Han ble veldig fin etterhvert, å havna tilslutt i badekaret!

Farmor fikk holde snuppa hun også :-)

Den stolte pappa´n med Sofie :-) Det er fetteren min!

Kjempe hyggelig med besøk av dere alle sammen! :-)

fredag 25. september 2009

Mammabloggere

Anbefaler alle MAMMABLOGGERE å bli medlem på http://mammabloggere.com/

Det er en kjempe fin portal for oss mammabloggere, som ønsker å få flere besøk å for å finne fine blogger man kan lese :-) Det er kjempe masse bra blogger der, å du får selv link der til bloggen din!

onsdag 23. september 2009

Strax 33 uker!

På fredag er jeg i uke 33! Det går virkelig unna her.. Om 7 uker har jeg termin, å det er under 2 mnd.. Hvor blir tiden av? Du er uansett veldig velkommen lille venn :-) Vi gleder oss kjempe masse til å se deg, å storebror kjenner ofte på magen min, å koser :-)

Her er magen ikveld, tatt ved et veldig møkkete speil ser jeg ;-) Magen er blitt ganske stor nå, å jeg har en veldig aktiv jente som hybelboer ;-) Hun sparker mamma som bare det hver dag.. Godt å vite at hun har det bra!

Verdens beste gutt! Jeg gleder meg så til å se hvordan han reagerer på lillesøster.. Men, jeg tror han kommer til å være stolt å veldig snill å god :-) Min lille vakre gutt, jeg er så stolt av deg! Mamma elsker deg så uendelig masse!!

Snart er jeg en stolt 2 barnsmor.. Tenkt det!? 2 barnsmor høres litt skummelt ut, men spennende :-) Jeg er så stolt av min fine fine sønn, å min voksende mage! Jeg er så heldig som snart har 2 herlige barn :-) Jeg vil ALLTID være her for dere mine edelsteiner!

Louis Vuitton event

Jeg fikk en hyggelig overaskelse i posten igår! Jeg er bedt på Louis Vuitton event igjen, å det blir jo kjempe gøy :-)


Kjempe stilig invitasjon, med LP plate å greier :-)
De overlater ikke til tilfeldighetene iallefall! Minner for livet å ha denne :-)

Vår dag igår

Igår hadde vi playdate med Therese å Leah, vi var både på Mc Donalds å spiste å på en butikk runde :-) Barna kosa seg, men William var en liten trassfugl ;-) Var sikkert litt sliten etter bhg også.. Vi dro rett til CC etter bhg.

Her slapper vi av mens vi venter på snuppene vi skulle møte :-) William hadde med bilen han fikk av farfar i bursdagsgave.

William måtte ha med maten i vogna.. Å satt å spiste pomfri lenge. De er visst gøy de boksene fra Mc Donalds ;-)

Lille Leah satt å venta mens mamma prøvde sko ;-) De er snille de barna våre, som orker å være med på shopping i mange timer :-)

Det ble litt sein kveld igår for William, men han sovna etterhvert.. Han bruker en del timer hver kveld! Litt lei av det ja, men det går nok forhåpentligvis over snart...

Tusen takk for en fin dag snupper! :-)

mandag 21. september 2009

Til min kjære skatt, William

Før jeg ble mamma så snublet jeg aldri over leker
eller glemte ord i en barnesang.
Jeg bekymret meg aldri om plantene var giftige eller ikke.
Bekymret meg ikke om dører var igjen
eller om stikkontakter var sikret.
Før jeg ble mamma hadde jeg aldri blitt gulpet på,
bæsjet på,bitt på eller tisset på
Jeg hadde fullstendig kontroll over mitt liv,å tankene mine.

Jeg sov hele natta....

Før jeg ble mamma,holdt jeg aldri fast et gråtende barn,
så doktoren kunne sette sprøyte.
jeg så aldri inn i tårevåte øyne som gråt.
Jeg ble aldri fasinert over en dårlig grimase,jeg listet meg
aldri inn på et barnerom,bare for å se et barn sove.


Før jeg ble mamma holdt jeg aldri et søvnig barn,
bare fordi jeg ikke ville legge det ned.
Jeg hadde aldri følt hvordan hjertet ble knust i tusen biter,
når jeg ikke kunne stoppe smerten.
Jeg trodde aldri noe så lite kunne påvirke mitt liv så mye.

Jeg visste ikke jeg kunne elske noen så høyt...

Før jeg ble mamma hadde jeg aldri visst om nærheten
man føler når man ammer sitt barn.
Jeg visste ikke om det spesielle båndet mellom en
mamma og hennes barn.
jeg visste ikke at noe så lite kunne få meg til å føle meg
så viktig.

Før jeg ble mamma visste jeg mye,
nå vet jeg mer...
Før jeg ble mamma hadde livet mitt betydning,
nå betyr det mer...
Jeg visste ikke jeg kunne føle så mye før jeg ble mamma.
Du er den som har åpnet denne verden for meg.

ELSKER DEG LILLE SKATTEN MIN..

lørdag 19. september 2009

Man må bytte ut litt...

Vi hadde et Liatorp rund bord fra IKEA, med hvite tre stoler.. Men, jeg likte verken rundt bord eller harde små trestoler.. Så jeg solgte det! Å fikk kjøpt dette billig! :-) *HAPPY* Jeg syns det ble så fint, å er skikkelig fornøyd! Nå har vi mere plass rundt bordet, å slipper å ha det så trangt både på bordet å rundt..

Det er bjursta bord i eikefiner og henriksdal stoler fra IKEA. Det passet supert inn her! :-)

Vaskedag

Jeg har vasket å ryddet i hele dag, så nå lukter det godt her :-) Det er herlig å sette seg ned når det er gjort! Så har vi fått besøk av en annen Oldemor.. Min farmor :-) Hun skal være her til imorgen, så kommer hun tilbake til neste helg igjen. Koslig å ha henne her også :-) Det er ikke ofte vi ser hverandre.

William tømte alle badelekene på gulvet like før jeg skulle vaske, så det ble utsatt en stund ;-) Se så søt han er med caps ;-) Jeg lo skikkelig når jeg så han sånn!


Kosestund med Oldemor :-) Han har herja fælt her ikveld, å spist masse lørdags godt. Oldemor ble helt svett her, var full rulle i sofan en stund!

Man må hive seg over William visst man skal få en kos :-) Han har ikke bestandig så veldig god tid ser du..

SEE, hva jenta i magen fikk av Maria å Jonas idag :-) Jeg er så takknemlig for at du finnes snuppa mi :-) I pakken var det dette sette, lovehearts å et kjempe fint kort! HERLIG med sånne overaskelser :-)


Nå er William i seng, å ligger å snakker for seg selv.. Jeg og Farmor sitter å ser ´skal vi danse´ og spiser cheesdoodles med dipp ;-) Kjenner jeg er sliten etter dagens vaske og rydde økt, så jeg tror ikke jeg blir sein i seng ikveld.. Bekkenet holder på å ta knekken på meg også!! Gleder meg til det er over...

Ha en SUPER lørdagskveld alle herlige mennesker der ute :-)

fredag 18. september 2009

Vår FREDAG!

Nå er det FREDAG igjen! Helt utrolig hvor fort tiden går, å jeg føler jeg sier det hver helg! Jeg er 32 uker ut i svangerskapet idag, å det går også skremmende fort! Plutselig er hun her gitt.... :-) Vi gleder oss!

William god klumpen min, så blid å glad :-) Vi slet litt når vi kom fra bhg idag.. Han ville det, så ville han ikke det, så ville han ha mat, så ikke mat.. Så ville han sitte, å ikke sitte. Så vi prøvde en light ´time out´ å litt diverse.. Det funka jo forsåvidt ganske greit. Men, etter litt mat, så ble humøret SUPERT! :-) Å det gjør meg sååå glad!!


Vi dro en bitteliten å kjapp tur på IKEA. Måtte kjøpe meg lys. Så det tror jeg var den raskeste turen jeg har hatt noen gang ;-) Haha! William slappa av i vogna..


Når vi kom hjem, ble det kveldsmat, å litt ´high school musical´ :-) William syns den var veldig fengende, for de synger å danser en del.

Nå er godgutten i seng, å ligger å synger ´bæbælillelam´ :-) Håper han sovner snart, så han får en god natts søvn! Han våkna så tidlig idag.. Jeg skal ligge å slappe av, å se på tv ikveld :-)

GOD HELG ALLE SAMMEN :-)

Vi har hatt besøk av Oldemor :-)

På mandag fikk vi besøk av Oldemor :-) Det ble koslige dager, å hun dro hjem igjen på torsdag. William var kjempe glad for å få besøk, han ble såååå glad når han så henne :-) Så gøy å se!

Jeg å mormor dro å henta William litt tidligere på bhg en dag. Ettersom hun ikke var her så mange dager, måtte William få mest mulig tid sammen med Oldemora si :-)


Samme dag kosa vi oss i sola på Olivia. Spiste god pizza å pasta, å det var herlig vær så vi satt ute ;-) Jeg elsker Olivia! De har gode sofaer med lammeskinn ute, så det er bare kos :-)


På t-banen fra bhg. William elsker å kjøre tog, å vil aldri gå av.. Så vi måtte friste med resturang besøk ;-) Haha


Vi dro til CC-vest en dag også, å gikk bare rundt å kosa oss :-) William fant ole brum film, som han å Oldemor satt å så på mens jeg så litt rundt. Vi shoppa litt, så dro vi hjem å spiste god middag!


Samme kveld baka vi skolebrød å det var William bare glad for ;-) Det beste er melisen og kokkosen tror jeg.. Hehe ;-) Viktig å kose seg litt innimellom!

Tusen takk for et koslig besøk Mormor! :-) Vi er kjempe glade i deg, å savner deg allerede!

søndag 13. september 2009

Helga er snart over....

Skikkelig slækk søndag her i gården. Vi har kjeda oss masse idag, men får gjort mye fornuftig ;-) Oldemor kommer jo imorgen, så rommet hennes måtte jo fikses også! Vi har solgt dagsenga som sto på gjesterommet, for det ble altfor dårlig plass der inne.. Så jeg laga en god seng ut av det vi har. Gjestesenger fra IKEA er en fin ting + en ekstra madrass, så blir det SUPERT!


William ser film hver gang vi er ute å kjører.. Han elsker den lille tv skjermen jeg kjøpte for en stund siden, å den er en bra investering ;-) Rolig barn i bilen=Herlig bilturer :-)


William sitter fortsatt bakovervendt... Det er mange som lurer på hvordan det går an, å mener det er tullete å ha et så stort barn ´feil´ vei! Men, det er den riktige veien for oss, så lenge som overhode mulig.. Å det burde det være for alle! Med mindre det er en god grunn til å snu barnet, som kvalme o.l.

Vi spiste noe så avansert som grandiosa idag, for jeg er rett å slett lat.. Men, William var mere enn fornøyd, å kosa seg med både pizza å is etterpå ;-)

Imorgen skal vi til byen å hente Oldemor, å vi gleder oss begge to! William er såå glad for at hun kommer, å elsker besøk :-) Det er så herlig å ha noen som gidder å komme på besøk engang iblant, for vi bor så langt unna alle.. Vi setter STOR pris på det Oldemor/Mormor :-)

Vår lørdag...

Jeg fant ikke kamera ledningen igår, så det ble dårlig med blogging.. Vi kosa oss i finværet igår :-) Var en tur på Olivia og spiste lunsj i sola. De har kjempe god pizza.. Å veldig barnevennlig ;-) Lager fisk av pizzaene til barna! William syns det var kjempe gøy med en stor fisk på tallerkenen ;-) Vi satt der å nøt sola en stund, før jeg dro på Chicas & Venner å prøvde en kjempe fin pels vest! Den er øverst på ønskelisten nå ja ;-)

William elsker å kjøre vogn.. Så da ble det det, den korte veien fra bilen til Olivia..


Han skulle absolutt spise lime`n som var i brusen min. ´Surt´ var det rettet ordet om den....

Se så fin god gutten min er! :-) Jeg elsker deg vennen min!

Det var full fest hos naboen igår, så jeg sov dårlig inatt. De holdt jo på til 4 inatt! Herregud, er det mulig?! Vi bor i en blokk.. Det er masse barn her.. De fester så mye at jeg tror ikke de tenker klart lengre....

fredag 11. september 2009

Fredag!! :-)

Vi har hatt en fin fredag :-) Har vært kjempe deilig vær også, men jeg blir ikke helt klok på dette været.. Ene dagen er det nesten minus, å andre dagen er det 19 grader! Høsten er like rundt hjørnet nå da :-) Det blir koslig! Det har jo blitt mørkt tidlig på kveldene også nå, så da er det koslig med levende lys.


Jeg laga risotto med kantareller og kylling idag. Det var VELDIG NAM! Tror det kommer til å bli en favoritt i høst ;-)

Jeg å William baka boller også før han la seg. Det ble litt seint, så han får spise boller imorgen til frokost :-) Flinke gutten min!


Her heves bollene.. De ble kjempe gode! Anbefaler virkelig den oppskriften jeg la ut for noen dager siden. Den var også kjempe enkel å lage :-)

Lille vennen min var sliten ikveld, å lå på sofan å spise kveldsmat.. Tar på en liten kropp å begynne i bhg... Han gleder seg veldig mye til mandag! For da kommer nemlig Oldemor!! :-)


Nå ikveld skal jeg bare slappe av med senkveld og filmen på tv2. Koser oss med boller og litt godt... Har nettopp sett X-faktor.. Trodde jeg skulle le meg ihjel, så mange tullinger som er med :-)

tirsdag 8. september 2009

For et sliiiiit

Vi sliter med William HVER eneste dag for tiden. Det er så slitsomt at jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre...... Dere som har familie i nærheten som hjelper dere, aner ikke hvor heldige dere er! Skulle ønske for alt i verden vi også hadde hatt det, å fått litt avlastning engang iblant....

Han hyler å skriker hver eneste kveld i MINST 3 timer, før han gidder å legge seg noen timer for så å våkne igjen å holde det gående resten av natta! Håper virkelig dette er en kort fase...

Tror vi må vurdere å få tak i ei som kan avlaste oss noen ganger.. Så vi kan få tid til å gjøre noe sammen på kveldene, og få litt ro å fred. Det hadde vært utrolig godt!

Ellers trives William godt i bhg har jeg inntrykk av :-) Er veldig glad for at det går bra iallefall. Det med soving å trass kan være en reaksjon på bhg start også.. Så vi får se hvordan det går fremover :-)

En ting er sikkert, det er ikke enkelt å være mamma.. Men, jeg kommer ALDRI til å gi opp med godgutten min! Du er livet mitt lille venn :-)

mandag 7. september 2009

Bolle oppskrift

Ingredienser:
1 liter melk
300 g smør
250 g melis
100 g gjær
1,5 kg hvetemel
0,5 ts kardemomme

Fremgangsmåte:
Kok opp melk, smør og melis. Avkjøl blandingen til den er fingervarm (37°C). Rør gjæren ut i væsken. Bland i kardemomme og hvetemel. Elt deigen til den er smidig.

Trill ut bollene med en gang (ca 40 stk) og legg dem på bakepapirdekkede stekeplater. La dem heve lunt i 1 time.

Stek bollene midt i ovnen ved 250°C i 7-10 min.

Fant denne på en blogg, de må prøves! For de så veldig gode ut ;-)

Ny uke igjen!

William har vært i bhg, å jeg har vært hos June å fikset neglene igjen! Det trengtes, for de hadde vokst ut veldig masse nå.. Det er ikke pent! Så nå har jeg nye freshe negler, som ikke er fullt så lang igjen :-) June er best, å jeg blir så fornød hver gang :-)

Her spiser vi middag. Det ble salma laks med poteter å safran saus idag, å godt var det :-) Vi prøver å spise fisk så ofte som mulig. Å William er heldigvis glad i det også!


Jeg fikk store smerter i bekkenet etter turen ut idag, så jeg angrer skikkelig! Det har ikke vært så ille før. Å nå er det på tide å gjøre noe med det!! For sånn orker jeg rett å slett ikke å gå i over 2 mnd til. Det sliter både psykisk og fysisk...


Hjertet til mamma bader seg etter maten :-) Jeg kjøpte Flexi bath i sverige. Det er noe nytt som har kommet, å man kan brette det sammen når det ikke er i bruk. Å tar dermed ikke noe plass nesten ;-) SUPERT!

Nå ligger jeg i sofan å spiser is å venter på Greys!! Gleder meg :-) Elsker den serien. William har fortsatt ikke sovnet, å jeg er sååå lei av at han er våken til seeeeeeent hver kveld! Skjønner ikke hva jeg skal gjøre med det...

Middagsgjester

Igår hadde vi besøk av Monika, Roy Morten og Sofie. Det var koslig! :-) William var sååå god mot Sofie, å han var ikke sjalu i det hele tatt. Det er jeg glad for :-)

William var ute å sprang før besøket kom.. Han var plutselig borte, å da fant jeg han hos Håkon! :-)
Dekket til middag. Serviset er fra Mateus, å jeg elsker det! Tallerkenene er så store, å det er supert!

Holder Sofie :-) Hun er så liten! Å det er så rart å tenke på at når vår jente kommer, så er hun ca like stor som Sofie er på dette bildet ..

TUSEN TAKK for besøket! Det var veldig hyggelig, å William sovna kjempe godt med engang han la seg :-)

søndag 6. september 2009

Det ble varmt idag

Jeg tenkte at William kunne sove sammen med meg på sofan, men det var litt vanskelig å få skikkelig ro. Så jeg la han i vogna, å satte han ute. Han ble rolig med engang, så jeg tror de var godt å få sove ute :-)

Her ligger elsklingen min å sover så søtt :-)

Han er litt pjusk idag, så jeg måtte ha dynen hans i vogna, så han ikke blir kaldt. Den sparker han av visst det blir for varmt så! William kjører foresten OTH nå. Vi har både bugaboo og oth, men har satt på bagen til buggisen. Bruker ikke så veldig mye vogn lengre egentlig, for han syns det er så gøy å gå. Men, når jeg er ute alene trenger jeg vogna ;-)

Nå skal jeg rydde å begynne å forbrede middag. Vi får middagsgjester her idag, å det blir koslig :-) Solen skinner å jeg tror det blir en LOVELY søndag!

Soft søndag

Jeg og William er oppe, å har vært det et par timer.. Jeg har halvsovet litt på sofan mens William ser Playhouse her :-) William sov i hele natt heldigvis! Men, var litt varm da han våknet idag, så jeg tror ikke han er helt i form. Men, nå leker han her. Så vi får se hvordan dagen blir! :-)

Ønsker deg en SUPER søndag! Her skinner solen, men det er ganske kaldt ute. Høsten er på vei ;-)

Trett idag, kan man si...

Det ble virkelig en slitsom natt inatt! Vi la William klokka 19.00, for han virka sliten å klar.. Han var våkne til 22.30 ca, og da ga jeg opp å la han i sengen vår. Der sovnet han faktisk!! Å fikk ligge der til vi skulle legge oss i 01.00 tiden. Så var det på´n igjen 02.30, da ville han ikke sove på rommet sitt.. Skulle ligge hos oss. Jeg sov litt først, men William sov ingenting tror jeg. Når jeg våknet i 04.30 tiden var han fortsatt våkne. Han var SÅ urolig, snudde seg å sparka å styra på som bare det. Ingen av oss fikk til å sove. Så jeg la meg på sofan litt, men flytta etterhvert William inn på rommet sitt å da sovna han. DET VAR GODT DET! Han sov til 11 idag..

Her er William for noen dager siden. Han elsker å herje med putene i sofan, å bruker som regel hver dag å demontere hele sofan nesten! :-) Det er kjempe gøy med masse puter å hoppe på!


For noen virker dette som en normal ting, men William har ALDRI vært sånn. Han sover bestandig natta igjennom, å det har han gjort siden han ble født. Så det ble litt uvant å ikke få sove skikkelig.
Ikveld sovna han 22.00 ca, å han sover ennda! Så jeg håper han sover til imorgen nå altså.

Jeg sitter bare å slapper av ikveld. Ser litt tv, rydder litt å koser meg :-) Vi har vært ute en tur idag, så på dyrene på dyrebutikken. Det var visst veldig gøy :-)

Jeg skal snart legge meg.. Er fortsatt sliten! Imorgen får vi besøk av en herlig gjeng, som skal spise middag sammen med oss :-) Det blir koslig!

Vi sees imorgen :-) Natta!

lørdag 5. september 2009

En ny borger er født! :-)

Igår morges fikk jeg ennda en lillesøster :-) Hun er utrolig nydelig, å jeg gleder meg SÅ til å treffe henne! Hun var 3270 tung og 49 lang.

Har bare sett noen bilder ennda, for pappa å gjengen bor et stykke unna.. Men, forhåpentligvis skal vi besøke de om en stund :-)

Helg igjen!

Idag har William vært i bhg, å vi har slappet av å handlet til helga. De 2 siste dagene har han vært i bhg til 15.15, å neste uke skal vi prøve full dag. Men, jeg har gitt beskjed om at han kommer ikke til å ha fulle dager hele tiden.. For jeg er hjemme, å da kan jeg hente når jeg vil. Så da kommer han til å ha kortere dager engang iblant :-)

Vi solgte den fine Maclaren vogna idag. Har både Bugaboo og OTH, så følte at vi ikke trengte å ha trilla. Den blir aldri brukt, å vi har helt ærlig ikke plass til den noen sted. Det er fullt i boden, og her inne!
Når vi tok den frem, ville han sitte i den.. Men, vi fortalte han at det var en annen søt jente som skulle ta over den, for hun har mere bruk for den :-) Å det var helt greit! Heldigvis.


Ikveld har vi slitt skikkelig med å få han til å sovne.... La seg 19.00, å sovna ALDRI! Så tilslutt kl. 22.30 la jeg han i senga vår, å da sovna han med engang! Lurer på hva det var?! Flytta han over i senga si, han våkna til men sovna fort igjen når jeg gikk å strøk han over ansiktet. Tror han har litt behøv for nærhet å trygghet for tiden.

Nå skal jeg legge meg! Er så trett å sliten.. Vi har vaska, rydda, støvsuga osv idag. Det tar på til en gravid kropp :-) Men, herlig er det å få det rent! Imorgen er det lørdag, å vi skal finne på noe gøy :-)

God natt! :-)

onsdag 2. september 2009

Alene i barnehagen...

Idag var William´s første tur dag! De har en fast dag i uken de drar på tur, å det er Onsdag. Jeg tenkte egentlig å sove lenge idag, ettersom William skulle være i bhg noen timer uten oss. Men, jeg klarte ikke det! Ville opp å sende godgutten min på tur :-) Pakket matpakke og drikke, kos å smokke å sende gullet ut på tur :-)

Han kosa seg litt i senga vår imorges, mens jeg ordna meg. Trøttis på morgenen er han iallefall ;-)


Ut på tur, aldri sur ;-) Han syns det var KJEMPE gøy å ha på seg sekk. Å den skulle ikke av...

Han hadde hatt det kjempe fint på tur, å i tillegg var vi veldig spent på hvordan sovinga skulle bli. For som sagt har de madrass greiene... Det hadde også gått kjempe bra!! Når han så at alle de andre gikk å la seg, gjorde han det samme å han sovna å sov i mange timer :-) Flinke gutten min!

Jeg har bakt vaniljesnurrer idag, for JE henta William i bhg å tok han med seg bort en tur. Så jeg har slappet av i heeele dag å kosa meg :-) Har bakt både vaniljesnurrer og sjokolade kake! Snurrene ble LOVELY!

Nå skal jeg lage litt middag, så kommer nok gullet mitt hjem snart :-) Gleder meg til å se han igjen, er jo ikke vant til at han er borte fra meg...

Andre bhg dag

Igår var andre dag i bhg.. Det gikk kjempe bra! Han var med ut alene, mens vi satt inne å ventet for å se hvordan det gikk.. Han gråt når vi gikk, men det hadde gått over fort.. Heldigvis! De var ute å leka lenge, og gikk inn å spiste så hentet vi han :-) Da var han såå fornøyd! Herlig å se :-)

Her var vi på vei inn på morgenen. Han hadde med seg 2 bilder, et av Brutus og et av Mommo og Mimmi :-) Det regna også!


Her er litt av avdelingen hans.. Kjempe koslig der :-)


Litt mere av bhg.. Der henger bursdags ballongene som det står navn og fødselsdato på :-)


Her er ´slottet´ som de leker inni noen ganger. De sover også på madrasser inni der :-) Bhg har kjempe gøy soverutiner.. Istedet for vogn, har alle barna hver sin madrass med pledd, som de legger rundt omkring på avdelingen. Når de skal sove legger de dem her og der, med pledd, smokker og koser. Så når barna har spist ferdig, vasker de dem å så går de å legger seg der de har pleddet sitt :-) KJEMPE supert syns jeg, istedet for vogn!