tirsdag 2. september 2008

Sliten ikveld...

Det ble etterhvert fint vær idag allikevell, og vi dro en tur til bogstad veien.. JE kjøpte seg en kjempe fin Gucci dress :) Lækker mann ja! ;) Så dro vi en tur til steen&strøm å kjøpte mascara for me :) Der holdt de på med Hermes butikken som snart åpner her :) Der blir det sikkert mye godsaker.. Men, sinnsykt dyrt!! Den BILLIGSTE vesken, altså BirkinBag (som er den fineste dem har) koster 27.000,-!!! Sooo, det blir nok med drømmen :P

Var innom Louis Vuitton og kjøpte ark til agendaen min, og la av en lommebok. (kommer i neste innlegg). Jeg spurte hun dama om de hadde fått iphone case for 36 phone, men de var utsolgt.. De hadde heller aldri sett den jeg ønsker meg.. Altså Epi leather røøøøøød ;) Men, snille dama skulle prøve å få tak i den til meg allikevel :) De hadde 2 igjen i London, så hun skulle ringe noen hun kjente som jobbet på LV der. Juhu! Gooood service :) Må bare vente spent på tlf nå!

Her er min lille gullklump igår.. Han var med å lekte seg ute mens jeg vaska kjærra til gubben ;) Så fikk han smarties fra den svake pappaen :P Men, er lov å kose seg noen ganger da :)

Nå er Eivind på vei hit, han kjører inatt. Så han er vel her imorgen tidlig :) Blir koslig :)

1 kommentarer:

Inger Lise sa...

william skal få masse nom hos oss, neste gang vi treffes, forhåpentligvis om nokon veker.. klem