torsdag 30. oktober 2008

God morgen torsdag

Eller kansje jeg skal skrive GODAG, for klokka er jo 12! Har sovet til nå.. JE har prøvd å vekke meg mange ganger, men jeg var så trett... Nå sover William, så jeg skal dusje så drar vi til Lillestrøm en tur :-) Vi skulle egentlig til Gøteborg fra idag og til søndag, men vi droppa det til nå.. Fikk høre igår at morfar har kreft.. Det er altså ikke snakk om at det er veldig alvorlig, men det er kreft. Han skal opereres innen 14 dager nå.. Å da ser de om den har spredd seg eller ikke.. Håper virkelig den ikke har det, å at ha blir frisk igjen!!

Jeg er så redd ordet kreft.. Det er så stygt ord, og det tar så mange liv hele tiden! Jeg har nesten ikke mista noen i livet mitt, og det har heller ikke vært veldig mye sykdom i familien, så når det blir noe klarer jeg nesten ikke takkle det.. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal se på det, på en måte.. Så jeg er veldig fæl til å se negativt på sånt.. For å forsikre meg om at jeg ikke får ett sjokk.. Men, det er bare dumt... Snakka med mormor på tlf istad, og både hun å morfar er positive, og da skal jeg også klare å være det :-) Jeg er bare så redd, for jeg vil ha morfaren min med meg i mange mange år ennda, og jeg vil at han skal få være med å se William bli stor :-) William vil heller ikke miste Oldefar..

Vi krysser alt vi har, for at det skal gå bra, å at du blir frisk igjen morfar/oldefar!! Vi er KJEMPE KJEMPE glad i deg!! <3

0 kommentarer: