lørdag 6. desember 2008

Stille stunder...

Her er det travle tider.. Vi pakker, planlegger og har skrevet kontrakt på huset :-) Så det er om å få gjort alt før vi drar alle mann.. Jeg å William drar til trøndelag på mandag, og innen da må jeg pakke koffert, en del pynt her hjemme, og pakke alt JE skal ta me så han ikke glemmer noe ;-)


JE ville så gjerne være med på et produkt bilde til webshopen :-)


Å her er skatten min som jeg er så stolt av!! Han går hele tiden nå, og er kjempe flink :-) Vi gleder oss masse til å komme hjem å vise hvor flink han er :-)

De siste dagene har han også snakket mye mer.. Sier `pus`, `bæsj`(hehe), åsså psst´er han på pusen :-) Kjempe flink! :-)
Han har fått pakkekalender hver dag, og synes det er kjempe gøy :-) Vi tok en av de største gavene først, så vi slipper å dra de med til verdal. Jeg mangler 5 pakker, som jeg skal kjøpe der også. Så jeg får finne noe fint til lille julaften & juleaften.

Ikveld skal vi på JULELATTER på aker brygge.. Gleder meg kjempe mye :-) Å det har jo kommet mye snø de 3 siste dagene, så nå begynner julestemmningen å komme :-) Jeg å William hører mye på julemusikk også ;-)

Jeg ser virkelig frem til JUL nå! Når vi kommer til verdal skal vi kose oss! Jeg, mamma å mormor skal til Åre på spa, så skal vi på `jul i sul` en kveld å der blir det middag og vin :-) Ellers skal vi kose oss sammen hele familien :-)

Nå skal lilleputt sove litt, så skal vi ut i snøen :-D

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lille gullet te oldemor, glede mæ så te dokk kjem.

Anonym sa...

God tur oppover, kos dere masse!
Spa-tur høres herlig ut :)
Og ingenting slår familietid, det gleder jeg meg også masse til! =)

*adventsklemmer herfra*