søndag 19. juli 2009

Dårlig vær-avslappning!

Vi fikk koslig besøk av tante å sambo, å spiste en god middag. William har kosa seg i hele dag, å syns det er så gøy med besøk. Helt propell hele dagen lang :-) Men, idag greide han å slå seg mot kanten av tvbordet, å fikk et kutt ved siden av øyet.. Det var ikke gøy :-(

Fine gutten vår som snart er 2 år!
Selvkomponert feiebil ;-) Han skulle absolutt ha feiebrettet til Oldemor på bilen, så han drasser rundt med den hele tiden.

Magen vokser å vokser, å nå er det under 17 uker til termin gitt! Tiden går fort.. Vi får begynne med forbredelser når vi kommer hjem, for det har vi tatt helt kuli frem til nå... Med William stressa jeg hele tiden, å hadde alt greit før jeg rundet 25 uker! Nå koser vi oss bare :-) Å prøver å innvolvere William så mye som mulig, å snakke om babyen i magen så kansje han skjønner det. Vil ikke at han skal føle seg utenfor.

Tror min lille hjerteknuser gleder seg, å jeg gleder meg veldig til å gi han en søster :-) Tror de kommer til å få det så fint sammen, når de blir 2.. Herlig å se søskenkjærlighet! :-) Det smelter nok alle mammahjerter..

Takk for idag! :-)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så mye med dagen til William! :D