lørdag 8. august 2009

26 uker nå!

Nå går det virkelig fort i svingene her... Jeg er allerede gravid i 26 uke! Det er helt utrolig hvor fort tiden går denne gangen.... Har så masse annet å tenke på også nå, så da tenker jeg liksom ikke på graviditeten sååå mye som jeg gjorde med William..

Denne godgutten tror jeg gleder seg til å få seg en søster :-) Han er såå god med magen, å koser å kjenner. Jeg tror han blir verdens beste storebror :-) Mamma ELSKER dere!
JE gleder seg også utrolig masse til jenta kommer. Det er veldig gøy at han er så med :-) Kjenner på magen, å ser på rosa ting :-) Snakker med William om at mamma har baby i magen også.. Det er HERLIG!

Magen begynner å bli ganske stor nå, men ikke så veldig føler jeg. Har fått hørt at jeg er lita i forhold til ukene også. Å i tillegg har jeg ikke lagt på meg noe utenom magen ;-) Gjett om jeg er glad for det!?

Nå når det begynner å nærme seg med stormskritt, må vi begynne shoppinga også. Har ikke handlet noe nesten. Har vært veldig avlslappa, men begynner å bli bittelitt stressa nå.. Vil jo få alt i orden :-) Vi har masse også da.. Så det er deilig :-)

Nei, nå skal jeg gjøre meg grei til krepsing jeg ;-) Det blir GØY!

Ha en GOD NATT dere :-)

0 kommentarer: