torsdag 16. april 2009

Heihei alle sammen!!

Snakk om å være lat på blogginga!! Jeg har rett å slett bare glemt det litt den siste tiden.. Men, skal prøve så godt jeg kan å oppdatere :-)

Barnehagen går såder... Første dagene gikk det bra å levere, å han var i godt humør. Men, nå etter påske har vi slitt litt.. Han hyl skriker å vil ikke at JE skal dra.. Vi har vært sammen med han i noen timer, vi henter han også litt tidliere nå den første tiden. Å idag gikk det mye bedre enn igår, så det går fremover! Men, såklart.. Han har vært hjemme sammen med meg i snart 2 år, han er veldig avhengig av oss.. Så vi visste vi skulle få noen utfordringer.. Håper det går bra etterhvert :-) Å at gullet trives der! Det er det viktigste.

Idag tok jeg toget å henta han i 14 tiden. Da hadde de spist, å han hadde sovet godt. Så han var kjempe godt humør resten av dagen :-) Vi tok toget til Oslo å traff JE når han var ferdig på jobb. Å dro deretter på visning. Nå kan dere lure ;-)

Vi har spist middag, kylling å ris, å nå er William i seng :-) Har slitt litt med legging den siste tiden også. Han skriker å skriker når vi legger han, å blir direkte sint! Men, idag gikk det veldig bra.. Så det var vel bare en veldig kort ´fase´, å at han skulle teste oss! Må regne med det :-)

Ha en fin kveld da, vi skal se film når JE kommer hjem! Må levere den imorgen. Jeg å William skal også å treffe noen imorgen på CC vest. Gleder oss :-)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei vænnen:)
Kosele at du skriv litt igjen.E innpå sia di å kikke kvar dag sjø i spenning:)Men du har rett ja vart veldi nysjerri nu på den vinsninga???Kain æ itj få hør....
Kosa fra mamma:)