onsdag 22. april 2009

Yankee Candle & natta..

Igår bestillte jeg meg lys fra Yankee Candle på Amorina. Jeg gleder meg såå til å få de, for det er de beste duftelysene som finnes her på jord!! Håper de kommer fort, allikvel kommer jeg sikkert til å spare de til den nye leiligheten ;-) Jeg er litt rar sånn!

Bestilte duft vox også, så nå må jeg ha meg en lampe til de.. Noen som har å anbefale??

Imorgen er det bhg for prinsen min, å jobb for den store prinsen.. Jeg er bare lat for tiden, for jeg syns det er veldig godt å slappe av. Det er litt rart å være så mye alene etter 2 år som hjemme mamma.. Men, jeg nyter det :-) Vet at gutten min har det bra, så da har jeg det bra! Han koser seg, å han får aktivisert seg å vært sosial. Å det er jo bra for barn! Vi fikk også skryt for å være hjemme med han i nesten 2 år.. For det er visst veldig bra!

Vi skal kjøpe ekser imorgen, å begynne å pakke ned forskjellig som vi ikke bruker osv. Å visst alt går i boks, å vi får leiligheten vi ønsker, å forhåpentligvis nøkler.. Begynner vi å kjøre dit småting hver dag, så vi får det unna.

Så kryss fingre å tær, så håper vi at hellet er med oss imorgen! ;-) Nå er det natta her i Sandvika, med dundrene musikk ute her. Håper vi får sove!! Det er sikkert russen som er stressa med å begynne feiringen...

God natt alle herlige mennesker! Imorgen må dere alle gi en god klem til de dere er glad i! Jeg har ingen her i familien min, de bor langt borte.. Men, jeg ønsker å sende dere en STOR klem å si at jeg er VELDIG glad i dere!! Glem aldri det fordi om vi bor langt fra hverandre!

0 kommentarer: