fredag 26. juni 2009

V A R M T !

Phu.. Det er virkelig varmt her i Oslo! Idag har vi hatt 30 grader.. Til uka er det meldt 32!! Å det blir bestandig litt varmere enn det de melder. Blir mye bading på oss tror jeg! :-) Men, herlig er det!

Bildet fra igår! :-)

Idag har vi vært på frognerbadet sammen med 2 jenter, å 3 barn :-) Det var hyggelig, å vi bada å sola oss! Gjett om jeg er brennt på ryggen IGJEN?! Vi var der i 3 timer, så gikk vi til United bakeries å spiste litt før vi dro hjem. William la seg 19.00, men ER VÅKEN ENNDA! What? Skjønner ikke hvorfor han aldri sovner.. Å det verste av alt, han ligger bare å synger å snakker litt å er stille innimellom.

Imorgen er nok en ny lørdag, å vi skal kose oss i sola :-) Å på kvelden skal jeg gjøre litt mere her hjemme. Må ordne gjesterommet igjen, for det er ´roterommet´ når vi ikke har gjester ;-) På mandag kommer Maria å Jonas! JIPPII :-) Å neste fredag skal jeg ligge over til samboeren til søskenbarnet mitt, blir en skikkelig girly night, med 2 gravide damer, stranda å masse godt! :-) Gleder meg! Har ikke ligget borte til en vennine etter jeg fikk William. Så det blir skikkelig godt :-)

4 kommentarer:

Inger Lise sa...

Du må huske SOLKREM til deg sjølv også, ikkje berre til William!! Veldig viktig! =)

Kanskje dere skal prøve å begrense sovinga til William litt på dagane, slik at han blir litt meir sliten om kveldane og sovna fortare? Det funka ivertfall på Andrea.. :-D
Dersom det er stilt i huset, søv ho lenge om morgoane, 08.oo-09.30.

Kos dere mykje i helga.. Klem fra Andrea og Inger Lise

PrinsWilliam sa...

I know :-) Men, glemt det! Hehe

Nei, vi har prøvd det, å da må han legg sæ o 18 tida, for ellers bli han overtrøitt.. Å da våkne han som regel i 20-21 tida igjen, å ligg våken leeeeng.. Så vi må fortsett med soving ei stund te trur æ.. Får håp det går sæ te snart :-)

Klem

Anonym sa...

Hei vennen min:)
Så kosele å sjå på bloggen din og plukke ut noen bilder som jeg vil ha:)Nydeli seng han har:)
Gla i dåkk å savne dåkk my nu,kosa fra mamma/mormor:)

PrinsWilliam sa...

Heia :-)
Ja, du må bare ta bilda :-) E ijt så flink te å send æ.. Så det e bare å plukk :-)
Gla i dæ å! Savne dæ my. Klem!