lørdag 16. august 2008

Shopping og Ikea...

Idag ble det en tur til bogstadveien på shopping! Jeg kjøpte meg litt klær å det ble sokker å pledd til William :) Etter shoppingen dro vi på peppes å spiste lunsj, jeg tok en cæsar salat (på slanker`n)! Den var jammen ikke verst!! ;)


Mormor skulle å besøke grava til Eva (søstra hennes) idag.. Så etter vi kjørte henne, dro vi en tur på Ikea imens.. Tok med oss Håkon, som måtte ha litt til leiligheten sin også.. Så traff vi mormor der igjen :) William var ganske utålmodig.. Var klar å sliten stakkar..

Idag kjøpte vi nytt stue bord, sengeteppen og pynteputer, spisestol til William, bilde (nedenfor) og andre små ting.. På tirsdag skal vi kjøpe en kjempe lekkert vitrineskap, i hvit selvsagt ;) Begynner å bli skikkelig fornøyd med kåken nå altså! Mangler bare gardiner og rullegardiner på soverommene, så tror jeg faktisk vi har det i boks ;) Det kommer bilder av hele leiligheta når vi er ferdige!Nei, nå skal jeg lalle! Sliten etter en lang dag på farten! Imorgen skal vi på piknik i frognerparken.. Det er nemmlig meldt FINT vær!! :) Jippii!


God natt alle anonyme lesere!


0 kommentarer: