tirsdag 12. august 2008

Solen skinner her idag!!

Idag er endelig sola her :) Det er sååå godt.. Men, dagen startet ikke så veldig bra.... Borettslaget hadde bestemt at det skal være dugnad ute her idag, så vi våkna til boring i murveggen, HØYLYTT plenklipper osv osv... Men, vi sto opp, faktisk før William (han sov gjennom det hele) og laga en kjempe god frokost som vi spiste sammen :) Mamma å Lars er her, de drar ikveld da..

Nå har jeg vaska hele huset her, og det lukter sååå godt :) Skal slappe av litt å vente på at Jan Eirik skal våkne.. Vi skal kansje kjøpe nytt trekk til sofan idag!! :D:D Den er grå nå, og KJEMPE stygg! Valget står mellom hvit eller sand, men tror vi går for hvit da det er litt bedre enn hvit når det kommer til gris..
Er den ikke fin?? Det blir litt for hvit her visst vi velget hvit sofa også.. FOr veggene, kjøkkeninnredninga, pynten og alt er hvit her nesten.. Vil også ha hvit stuebord :P

Skal henge opp gardiner her snart også, heldigvis! Rullegardiner kommer opp på alle rom å! Gleder meg! Tror det blir kjempe fint her.. Å William får det helt mørkt på rommet sitt på natta... Bilder kommer fra hele leiligheta når alt er greit og jeg er fornøyd ;)

0 kommentarer: