mandag 17. november 2008

God morgen mandag

God morgen :-) Her sitter jeg i sofan ogg William sover.. Hørte han, så jeg forta meg opp... Men, han sovna igjen :-) Så her sitter jeg da! Har svart på litt mail osv. Så hørte jeg at det ringte på, men rakk ikke åpne litt tidligere.. Så lurer kansje litt på om det var noe varer for FineHjem??

Kosa oss i helga :-) William danser til barnetv, pappa ligger og sover på sofan, og jeg laga kalkun :-)
Igår regna vi på hvor mye vi bruker på lys hver mnd, og kom på langt over 1000,- kr, og da når vi handler de som oftest på Ikea!! Det er mye penger det, som går opp i røyk! Men, så utrolig koslig da :-) Og man sparer FAKTISK mye på å handle lys på Ikea, så jeg tenner lys med god samvittighet :-)

Nå har det foresten gått over en uke siden vi hørte fra megleren på Frogner, så vi lurer på hva som har skjedd?! tlf hans har vært av hele tiden også..
Så vi har begynnt å sett oss litt rundt igjen, etter noe annet. Jeg har veldig lyst til å leie hus! Å spare opp til å kjøpe vårt eget om noen år.. Så vi får se :-) Vi bør flytte litt unna Oslo for å leie hus, det er heller ikke så mange å få leid rundt om i byen. Men, det gjør jo ingenting.. Vi tenker på sandvika, bærum, gjerdrum eller noe i den duren :-)

Nei, nå skal jeg pakke noen klær som jeg skal sende avgårdet.. Det er SÅ MASSE klær overalt her hjemme, at vi selger unna en del! Det er uansett ingen vits i å samle på det, for jeg kommer uansett til å kjøpe nye klær til neste mann :-) Sånn er jeg bare ;-)
har selvsagt tatt vare på en del, som de første tingene osv.. Men, vi har sååå mye som aldri blir brukt også. Å det er bare å selge.

Nå skal jeg ta tak i dagen her :-) Må sette på en maskin klær, å rydde litt på gjesterommet som blir brukt som altmuligrom ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åå, dere må tenke litt ekstra på Bærum da, så kan gutta få lekt sammen :D Jeg venter spent på butikken din nå!

Flink du er som rydder unna og selger, her er alt av Sebastians klær og babyting pakket på loftet, enda vi ikke har planer om noen nestemann.. :p

PrinsWilliam sa...

Ja, det hadde vært kjempe kjekt :-) Har veldig lyst å bo i bærum, det er jo så fint :-)

Må selge unna litt, det blir så mye.. Orker ikke å ha alt rotet. Bedre å selge unna, å kjøpe nytt til neste :-)

Ha en fin kveld :-)

Klem