søndag 30. november 2008

Happy 1. advent!

Idag er den første søndagen i advent, og det er bare 3 søndager igjen til JULAFTEN! :-) Jeg elsker juletiden, og det er så koslig.. Men, jeg gleder meg ekstra mye til å dra til Verdal å få kose meg sammen med familien :-)Jeg og William drar neste mandag.. Å vi gleder oss :-)
Idag skal vi spise pinnekjøtt igjen ;-) Det er så godt at vi tok det engang til!

Foresten, jeg virkelig anbefaler FLANELL fra Lexington!! Det var det beste jeg har sovet i, å jeg tror aldri jeg har sovet bedre :-) Det er ganske dyrt, men skikkelig verdt det!! Vi har dobbeldyne, å det blir faktisk litt billigere å kjøpe til det. Lexington har en Holiday kolleksjon i år, som er grå.. Et sett til dobbeldyne koster 2750,-
Det vi har på nå, ( som jeg visste bilde av igår) var på tilbud på Bellas Hus og jeg betalte 1600,- (30%) Det er fra julekolleksjonen fra ifjord.

Å investere i godt sengetøy er ikke å kaste bort pengene.. For man kan ha de i flere generasjoner! Det holder kjempe bra, og er like godt år etter år :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei vennen, du e så flink å du får det te så fint du for en ganske billig penge. Du har et fint å koselig hjem du Cathrine. Kos å klem fra mormor

PrinsWilliam sa...

Takk mormor :-) Snill du e :-) Bli bestandig glad for å hør det!

Kos å Klem fra mæ :-)

Anonym sa...

Å sååå kosele du har d vænnen min:)
D va nydeli pynta te dæ.Gle mæ te å besøk dåkk når dåkk har fått flytta te d nye huset:)
Kosa fra mamma

PrinsWilliam sa...

Tusen takk mamma, va koslig å hør :-) Ja, glede mæ te at du kjæm æ å ja! Arti me besøk :-)

Kos å Klem :-)