mandag 12. januar 2009

Barnehage kø...

Ble nok en innedag idag.. Det er grått ute hver dag, å det er litt kjedelig.. Er ikke særlig glad i regn verken jeg eller William.. Vi snakka også med Bærum kommune å de kunne fortelle oss det, at det er 47 som er i kø fremfor oss i barnehage kø.. Så det er jo VELDIG BRA!! Jeg skjønner ikke at de ikke kan bygge/starte flere bhg visst det er så lite plasser.. Vi er faktisk mange som er avhengi av bhg plass for barna våre etterhvert.. Man kan jo ikke leve på luft å kjærlighet?!


Fineste gutten i hele verden! :-) :-)

Så nå har vi noen valg å ta.... For hun dama sa at visst vi var HELDIGE kunne vi få plass innen rimlig tid, for noe takker nei osv.. Men, det var liten sjangs før til HØSTEN! Å det er lenge.. Så, jeg skal sjekke opp om det er noen åpen barnehage i nærheten som vi kan dra til noen dager, når vi kan. For William sin skyld, å for at han skal kunne sosialisere seg! Grunnen til at vi trenger plass er jo fordi jeg må ut i jobb, å det er JE også.. Men men.. Vi får dele litt på oppgavene, for det må jo gå!

Et annet alternativ er dagmamma, enten ei som kommer hit, tar med seg Willim ut i parker, åpne bhg osv.. Eller noen som han kan være hos noen timer i uka sammen med andre barn. For det er jo faktisk noen engler der ute som tar til seg 3-4 barn hjemme så de kan leke :-)

Nei, vi får se å sjekke ut alternativ :-)

2 kommentarer:

Tonje sa...

Ja, barnehagedekningen her suger.. men han er jo 2 år før 1 august, og det skulle visst spille en rolle for høstens opptak! Så jeg krysser fingrene både for dere og oss :)

Er flere åpne bhg i "området".. om det er noe i gåavstand fra dere vet jeg ikke.. Nærmeste fra oss er på Dønski iallefall, også er det en på Hosle og en bortmot Rykkinn, vet jeg!

PrinsWilliam sa...

Ja, det var skikkelig dårlig. Jeg trodde at det var kø, men ikke nesten 50! Å det var bare her på Tanum.. Men, vi får bare krysse fingre :-)