lørdag 10. januar 2009

Stakkars barn...

Jeg sitter her å ser på nyhetene ikveld, å ser opprøret å styret i Oslo sentrum.. De drar med seg BARNA sine til sentrum, å skremmer de med raketter og styr!! Jeg fikk tårer i øyene, og gåsehud! Jeg blir helt sjokkert å forbanna når små uskyldige barn blir dratt med i dramaet til de voksne... TRAGISK!! At det går an sier jeg bare!!!! Hva er det med hodet til de gale menneskene som utsetter ungene sine for demonstrasjoner??!! Ungene skriker å gråter og er livredde... Det skjærer i et mammahjertet!! :´(

Jeg skulle ønske alle barn i hele verden hadde en trygg og fin oppvekst uten SYKE foreldre som utsetter de for fare å redsel... Det er ingen barn som fortjener noe så stygt som egoismen til foreldrene..

Så syns jeg det er rett å slett tragisk at de innvandrerne som kommer til Norge, ikke kan venne seg til Norsk livsstil å skikk! De kriger å styrer å ødlegger landet vårt.. Hva er det for noe?? De kommer til norge, får penger, hjem, bil ALT! Så er det mange av de som ødlegger å styrer!! Det er selvfølgelig ikke alle, å det er veldig mange som jobber, følger norske regler +++ Men, jeg så INGEN NORSKE unger i gatene på nyhetene.. Så det er ganske åpenbart hvem som gjør sånn mot ungene sine.. Huff!


TRAGISKE MENNESKER! DERE BURDE IKKE FÅTT BARN :-( Vær for guds skyld snill med de uskyldig søte barna deres..........

1 kommentarer:

Anonym sa...

Fineste goguten på jord, gla i han.