søndag 4. januar 2009

Brrr..

Nå har vi vært ute en tur! Må se oss litt rundt her, å bli kjennt med plassen :-) Det er herlig her, med masse koslige mennesker. Driver å lærer William å gå med sko for han liker det ikke, men gikk veldig bra idag :-D
Vi dro blant annet å så etter første valget på bhg søknaden, den lå rett nedenfor oss, vi må bare gå rundt :-) Tar 5 minutter. Så PLIS KJÆRE GUD! La oss få en plass der... Jeg har ALDRI sett en så fin bhg!! Den var megastor, hadde myyyye uteplass å det var UTROLIG mye fine å bra leker, å apparater der ute. Det så skikkelig bra ut! Å ungene som er der er heldige :-) Det må være noen av de beste bhg her i akershus iallefall!

Så var det en stor lekeplass rett nedenfor oss også.. Hadde vel å merke ikke så veldig mye leker å spesielle apparater, men den var fin :-) Man kan jo ha med leker selv også!

Vi bor iallefall på en nydelig plass, å jeg er SÅ GLAD for at vi valgte denne :-) Skikkelig barnevennlig å hyggelig :-) Naboene kommer å hilser også, noe vi IKKE er vant til i Oslo.. Det liker jeg kjempe godt :-)
Huset vårt fra bhg nedenfor oss.Vi lærer William å gå med sko, å det er ikke så veldig gøy.. Men, det blir ;-)Koser oss ute i kald luften! Blide gullet vårt! :-) *LOVE*

Nå kommer JE og William fra Oslo snart, å da skal vi spise middag :-)

0 kommentarer: