lørdag 3. januar 2009

Huset vårt!

Her er noen bilder av huset.. Har ikke fått plassert alt ennda. Men, det blir ;-)


Her er huset utenfra :-)Inngangen vår, her på nyttårsaften :-)Trappa fra stua å ned til vårt soverom! Det er masse trapper her kan du si :-)William sitt rom som jeg ikke er ferdig med ennda.. Skal bli kjempe fint :-)Og her er vårt soverom. Det er heller ikke gjort så masse med.


Vi trives kjempe godt, å gleder meg til å dekorere mer! :-) I love it!

2 kommentarer:

Renate sa...

Hei!
Jeg har forsøkt å legge igjen kommentarer før, forsøker igjen. :-)
Jeg lurer på om du kan hjelpe meg med en ting? Hvordan kan jeg se om LV vesken er ekte? Er det noe jeg kan se etter? Bortsett fra bokstavene.
Flott blogg forresten, er ofte innom:-)
Godt nytt år.

PrinsWilliam sa...

Heihei :-)
Så hyggelig å få kommentar fra noen nye :-) Det gjør meg kjempe glad!

LV veskene er blirr ganske vanskelig den siste tiden pga all kopiene som blir laget. Men, visst du ser en ekte på butikk og en kopi ser du det fort. Visst du vurderer å kjøpe brukt, bør du kjenne på den. Du kjenner fort om det er ekte skinn. En annen ting er at Louis Vuitton ALDRI kutter logoene i kantene. Så visst du ser en veske som logoen er kuttet på er den definitivt uekte. Man bør også sjekke sømmene nøye. De skal være helt rett sydd, og det skal ikke være noe feil med de. Er de skeivt sydd eller at noe er hoppet over er den uekte.

Visst du bor i Oslo og omegn, kan du dra innom LV å se på den veska du evt skal kjøpe på nett, og studere små detaljer du kan sjekke den veska du ska kjøpe, visst du er i tvil.
Du kan gjerne maile meg bilde av en veske, så skal jeg prøve så godt jeg kan å hjelpe deg :-)

(mail: cathrinemuledal@gmail.com)

Tusen takk for en hyggelig kommentar, å GODT NYTTÅR :-)
Klem