lørdag 31. januar 2009

Pusen og gullet :-)

Her våknet jeg av at JE kom å sa at han måtte gå ut å klattre.. Den ene pusen vår har klart å klattre laaaaangt opp i et tre, sikkert 7-8 meter opp. Å kommer ikke ned! Jeg sa at vi måtte ringe brannvesenet å spørre om dem kunne komme. Men, hva sa de?? At de kunne komme om EN UKE visst pusen vår satt der ennda!!!! Hva er det da?? Han sa at katter klattrer ned når de finner ut at de må det, men stakkar.. Hun virker jo så redd :-( Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre.. Vil ikke at puse vår skal sitte i det treet i en uke liksom.. DUMME BRANNVESEN!


Over til noe myyyye mere hyggelig :-) Jeg fant et VAKKERT bildet på tlf idag.. Det er verdens fineste gutt nyfødt! :-) Her er vi på sykehuset, og han er bare noen få timer :-) Jeg elsker deg så masse gutten min!!

Jeg er litt følsom for tiden. Det er så mye følt som skjer rundt oss :-( Denne uka var det en dame på babyverden som mistet sin kjære sønn etter en mandel operasjon. Vi på BV blir veldig preget når sånt skjer, å jeg har fellt noen tårer for den stakkars familien og gutten. Vi tenner lys hver dag for dem! Å håper at sykehusene begynner å åpne øynene!
Så har vi det igår, et spedbarn blir funnet død i stavanger.. GRUSOMT!

Jeg blir så redd for gutten vår når sånne ting skjer. Det er så forferdelig at jeg kan ikke tenke meg hvordan foreldre som mister sine kjære barn har det..... Det er mitt VÆRSTE MARERITT! Jeg har vært overhysterisk siden William ble født, å det er både en bra å dårlig ting egentlig.. Bra for at det er bedre å være føre var, me dårlig for at jeg har så mange bekymringer jeg egenltig ikke trenger å ha..
Både jeg og JE skjekker han ofte når han sover, det har vi bestandig gjort. Jeg har altid vært livredd krybbedød :-( JE fikk ikke sove sammen med William før heller, pga han røyker.. Men, det er jo en rettferdig sak!

Nei.. Det kan ikke finnes noe mere grusomt enn å miste barnet sitt, uansett hvordan.. Det er urettferdig å umenneskelig å sånt bør ikke skje!! Man blir rett å slett litt sint mellom tårene når små barn mister livet...

Jeg takker faktisk Gud hver dag for at vi har en frisk å fin sønn :-) Det er jeg så takknemlig for :-) Å jeg tar ingenting forgitt lengre, for man vet aldri hva morgendagen bringer desverre..

Pass på å si til alle du er glad i hvor mye de betyr for deg! Hver dag om du vil... Det er utrolig viktig! Familie å venner er noe som betyr alt for meg, å jeg håper alle dere vet det! :-) KJEMPE GLAD I DERE ALLE SAMMEN! :-)

Klem Cathrine!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vært noe tull med bloggerkonto, så har ikke fått logget inn på lenge nå, men er stadigvekk inne å leser :)

Er pusen kommet ned nå?
Håper det, kan jo ikke være noe særlig å sitte langt oppi et tre..:(:(

Nydelig bilde av William, tenk at han har vært så liten! (:

Funnet ut ang familiebarnehage?
Nøtteliten pleier å ha plasser sa en mamma nede på helsestasjonen på onsdagen, så ville prøvd å ringt dem :)