mandag 2. november 2009

Det snør det snør....

Idag snør det masse her i Oslo! Det var på tide syns jeg, for nå har vi jo 2 november! :-) Det er foresten termin mnd min!! Jeg er veldig spent på dagene fremover, å håper hun viser seg snart :-) Hun sparker for harde livet, å er blitt en stor jente! Hun er ca 3000gram nå, sa jordmora. Neste uke kommer mormor å skal være her en stund! Det blir godt :-) William blir så glad også når hun er her :-)

William er kjempe glad i regn! Håper han blir like glad i snø, så vi kan leke masse i snøen i vinter :-) Han er blitt en tøffing ute etter han begynnte i bhg.. Før var han skeptisk til alt! Men, heldigvis har det snudd :-)

Idag skal jeg på neglefix, forhåpentligvis siste gang før fødsel. Så jeg skal ha de ganske korte, å runde. Gleder meg! Jeg elsker de neglene June setter på, hun er utrolig flink. Å jeg har ikke opplevd en gang at noen detter av! Jeg går 1 gang i mnd.

Skal fixe meg litt, å spille høy musikk! :-) Ha en fin dag alle sammen!

1 kommentarer:

Interiør 63º N sa...

Hei igjen
Kjempefint om du kan ta kontakt, har prøvd å sende deg mail, men det må være ett eller annet feil.... hadde vært fint å få avklart om du fremdeles er innt. i sengeteppet og teppet
Mvh
Kirsti