søndag 15. november 2009

Velkommen til verden Mille Marie!

Nå er jeg stolt 2 barnsmor, med verdens nydeligste barn :-) Mille Marie ble født 10.58 idag, var 3576 gram å 50 cm. Fødselen gikk kjempe bra, å jeg skal skrive hele historien en dag jeg får tid!

Stolt mamma med vidunderet :-) Jeg er kjempe god form etter fødsel, så jeg dro hjem idag! Mormor er her også, så det var ikke noe problem å dra.

Stolt pappa på sykehuset :-)

På vei hjem noen timer etter fødselen. Hun hadde på seg det kjempe fine hentesettet som Oldemor Marit laget :-) Var nydelig med det! Hun sovna når vi dro, å sov i nesten 3 timer..

Dere kan tro vi traff en stolt storebror når vi kom hjem :-) Han spurte etter Mille med engang, å skulle holde henne før vi hadde kommet oss inn ;-) Han er kjempe god å snill, å skal vise henne leker å lese bøker. Jeg tror dette vil gå kjempe fint :-) Han er jo så god!

Her har prinsessa sovet etter hun kom hjem :-) Koser seg masse i kurven sin. Vi må ha på henne en del klær, å pledd for hun målte litt lavt på tempen før vi dro.. Så hun blir fort kald.. Blir litt mere påkledning med et vinterbarn :-)

Er klar å trett, så nå skal jeg legge meg snart! Det ble lite søvn inatt som dere forstår, bare et par timer på morgenen idag.. Å litt etter jeg kom hjem! Så nå skal det bli godt å legge seg i senga.

GOD NATT! :-)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulere så mye med lille Mille :-) Hun var helt nydelig!