mandag 16. november 2009

Nå er både mimmi å mommo her

Nå har vi vært å hentet Mimmi på togstasjonen også :-) Det er godt å ha både mamma å mormor her! De er gode å ha begge to. Å William syns også det er så koslig med besøk :-)

Mimmi å Oldemor koser seg med Mille :-) Å hun syns det er så godt med kos å oppmerksomhet. Blir masse kos fremover tror jeg! :-)

Mimmi, William å Mille koser seg her og :-) Verdens beste storebror er god mot lillesøster! Det er så herlig å se. Han koser masse med henne, å er bare snill! :-)

Godjenta mi koser seg i fanget til mamma :-) Hun sover masse, å her er hun fornøyd etter maten. Hun sliter litt med å ta puppen ennda, men håper det kommer seg.

Før idag var vi på nøstebarn å kjøpte soveskinn til Mille. Hun fikk det i julegave av mormor, morfar å oldemor. Men, kjøpte det nå så hun har skinn å sove på, det er jo så godt å ha nå når det er kaldt ute. William har et sånt skinn også, å de er helt super! Fikk også tak i ull/fleece ammeinnlegg. Anbefaler virkelig de, var kjempe gode å myke.. Å ikke minst tykk!

2 kommentarer:

Maria sa...

Så fin dåkk e tuppa:)
Gla i dåkk!

Klem

Inger Lise sa...

Gu, som eg gledar meg til å komma til dere å sjå snuppa.. Og dere andre å da.. :P

Far din går også berre å trippar..

Eg kjem til å skyta ein eller annan, dersom far din blir forhindra å ha ferie neste veka.. :) Han har behov for å komma seg vekk her i fra og kosa seg med dere..

Kos dere mykje.. :D