fredag 27. november 2009

Tittut! :-)

Vi sitter å venter på at Farmor Tove skal komme.. Pappa å gjengen har dratt hjem, å vi har hatt en kjempe fin uke sammen med de :-) Bilder kommer! Mille er fortsatt snill å god hun, å spiser godt. Vi sliter litt med amminga, så fikk hjelp på ammepoliklinikken nå.. De fant ut at vi hadde soppinfeksjon, så nå pågår behandling av pupper å munn her! Håper sårheten forsvinner med den dumme soppen.. Så vi kan kose oss med ammingen istedet :-) Ellers vil hun bare ligge i sengen min på natta, verken vugga eller vogna frister.. ;-)

Snuppa ligger ved siden av meg å sover nå! Sover hele tiden de små :-)

William er begynnt i bhg som vanlig, men sliter med søvnen.. Sovner bra, men våkner etter et par timer å er våken mange timer, eller midt på natta. Det sliter på han, å han er så sliten å trett på morgenen.. Håper det bedrer seg snart!
Snill storebror er han ivertfall! Igår når jeg lå i senga å slappa av, kom han inn å var så god. Mille lå i vugga si å sov, å han sang ´kjære gud´ til henne å vugga henne samtidig.. Gjett hvilken mamma som fikk tårer i øynene da?!

Nei, nå må jeg frem med puppen snart.. Så drar vi ut en tur! :-) Ha en fin dag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

anbefaler blå farris mot soppen på puppen. smør inn puppen i blå farris! og evt fukt en q-tips eller kompress med blå farris og smør i munnen på jenta.

Alexandra Sophie sa...

Gratulerer så mye med lillegull nr to! :) Kom hun ut på termindatoen ? Det er ikke dårlig:) Håper alt står bra til, godt å se at ikke William er noe sjalu eller noe:)

Hils JE fra meg og si gratulerer også:)

Klem fra Alexandra (og Johanna:)

Anonym sa...

så godt å høre at William koser seg med søstra si istede for å være sjalu.Men trur nok at dåkk e så flink at d e derfer hain slepp å vårrå sjalu å:)Nydeli barnebarn æ har ja:)Gla i dåkk aill:)Kosa fra mamma/mimmi:)