torsdag 19. november 2009

Mine elsklinger

Dagene går fort for tiden.. Vi har hatt besøk av mamma og mormor også, mamma dro igår.. Men, mormor er her ennda :-) Det går kjempe bra med oss alle sammen, å storebror er så snill å grei mot lillesøster! Kjempe snille barn har jeg :-)

Idag når William kom hjem etter første dag i bhg på en stund, var han sliten! Han har hatt øyekatarr å vært hjemme lenge pga smitte.. Så jeg tror det ble slitsomt å begynne igjen ;-) Han våkna ikke når Mille lå på han heller.. Mamma ELSKER dere!
Ferdig badet å klar for senga snart! Jeg kosa meg sammen med William ikveld, å bada han å sang i senga.. Tror han trenger mamma litt nå for tiden.. Å jeg skal gjøre alt jeg kan for at han ikke skal føle seg utenfor! Heldigvis er han ikke sjalu, snille gutten :-)

Kjøpte Moby Wrap idag.. Det er utrolig godt bæresjal, som er så fint å bruke fra fødselen av. Tenkte på når jeg skal reise alene til trøndelag i desember, da er det greit å ha noe bæretøy for å ha fri hender! :-) Så koser hun seg så masse i det, så det er et pluss!


Snuppa vår som er så fin! Hun sov litt dårlig de 2 første nettene, men nå er det greit! Inatt sov hun kjempe godt, å det var herlig :-)

Jeg lurer på om det er noen som har gode råd for såre bryster?? jeg leser å leser, å prøver en del for jeg er blitt veldig sår å er redd det ikke går bort med det første.. Vil ikke slite med ammingen, for det skal jo være kos :-) Takknemlig for alle råd her altså ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eg brukte Avent sine brystsjold i 3-4dagar å vips var brystvorta fin og god at:)(veit dei frå rår det på barsel og hs, men eg lata at øyro...hehe)trappa litt ned etter andre dagen, då bryja eg med anna kvar amming.

Anonym sa...

Så nydelige dere er, alle 3! :)
Du ser så fresh ut til nettopp å ha født altså, er helt imponert, jeg! :)

Det som hjalp mot sår her var lufttørking etter amming (når det var mulig selvfølgelig, ikke når vi var andre steder enn hjemme :p men må passe på å ikke fryse). også hadde de en kjempe god krem på apoteket, husker ikke hva den heter nå, men skal finne ut av det! Og Ullammeinnlegg istedenfor de vanlige papirinnleggene! Men det leste jeg jo lenger ned på siden at du hadde kjøpt på nøstebarn allerede :)

Ha en fin fredag, hele gjengen! :)

Anonym sa...

Hei!
Æ fikk tips om å smør me sæter rømme. Har trua på kjærringråd så;) Men æ vainn å bli bra før d vart prøvd, så har itj nå ærfaringa. Men d e nu værd å prøv..ferr d e itjnå godt å gå å vårrå sår:S

Monika

Anonym sa...

Kor koselie bilder du har av goungan:)d me William og Mille va så søtt:)
E sommi gla i dåkk:)
Kosa fra mimmi:):):)