mandag 30. november 2009

Nøstebarna

Jeg er stor fan av Nøstebarna! Har kjøpt masse ullklær til William der hvert år, å det skal jeg fortsette med. Men, nå har vi ennda et ullbarn. Å ettersom det nærmer seg vinter, å lillejenta vår er lita så blir det handlet litt etter litt her.. Hadde ikke kjøpt så masse før hun kom. Det ble så mye lettere å kjøpe etter hun kom til verden syns jeg :-) Idag var vi innom der etter sykehus besøket.. Å det ble klær til Mille å strømebukse til William.

Disse er herlige! Jeg kjøpte str 56, uten fot. For da kan hun bruke den nå allerede. Hun bruker egentlig 50, men hvor lenge kan hun ha den tenkte jeg!? Så da ble det 56 uten fot, så bretter vi litt. Å hun har den lengre. William har masse sånne sparkebukser.. De er utrolig herlige å ha på i bhg f.eks.

Men, det var egentlig denne jeg var ute etter! For etter vi har brukt bare bukser å drakter, er det gøy å kjøpe litt kjoler også ;-) Så da blir Mille fin til jul, samtidig som hun holder seg varm!

Anbefaler Nøstebarn til alle som har barn. De ligger ganske høyt i pris, men klærne holder seg kjempe bra å er veldig fine å gode! De stikker ikke heller, til de som måtte lure på det. Så kan de også vaskes på ullprogram i maskin.. Det er mange som ikke tørr det, men jeg gjør det hver gang å har bestandig gjort det.. Så det er ingen fare :-) Jeg har kjøpt ullsåpe på nøstebarna.

1 kommentarer:

Anonym sa...

d e så kosele å lesa på bloggen din vennen.Så my fine bilda å trivele å sjå ka dåkk styre me:)vældi gla i dåkk å gle mæ te jul å vårrå lamme dåkk:)Kosa fra mamma/mimmi:)