torsdag 5. mars 2009

Cafe på hotellet

Vi har vært ute å kjøpt frokost å sett oss litt rundt.. Kom til den møkkaplassen! Så snudde ganske fort, å gikk til hotellet igjen å kjøpe oss kaffe å club sandwitch :-)

William så seg litt om på hotellet imens, for det er rett å slett kjedelig å være med mamma å drikke kaffe ;-)

Hamburg er veldig mye `humbug` om jeg fpr si det.. Det består VELDIG mye av erotikk osv.. Butikkene florerer med så masse dritt, at det skulle ikke vært mulig!
Jeg tenkte at jeg å William skulle gå en tur å finne de normale butikkene å stedene her.. Å gikk den veien jeg tror det er, men vi måtte igjennom et sted jeg ikke følte meg trygg i det hele tatt.. Så vi snudde! Jeg vet ikke hva som er bra å dårlig strøk her, for jeg har aldri vært her. Så er litt skeptisk til å gå overalt alene.. Man vet jo aldri hvor man er...

Kan ikke skryte av at Tyskland er et fint land, for det er det ikke! Men, det er koslig å være på tur da :-) Har egentlig aldri likt Tyskland å tenkte ikke dra hit heller før JE begynnte å dra til messen som er her. Å det visste seg at jeg har rett ang plassen..
Selvfølgelig finnes det sikkert mange fine steder her, å masse trivelige folk.. Men, jeg har ikke funnet de ennda..
De på hoteller er kjempe søte å snille, men det er mange frekke mennesker her altså.. Man er ikke vant til det når man bor i Norge, for jeg opplever Norge som et ganske vennlig land!

Kan ikke anbefale Hamburg som er barnevennlig plass, men det er som sagt godt å være borte litt :-) Vi koser oss forde vi! ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, det e ikke så trivelig by dokk e i. Pass godt på lille vennen, gla i dokk klem Oldemor

PrinsWilliam sa...

Heia :-)

Nei, vi gikk på feil plass idag. Men, vi fant fram te den fine plassan hen å da gikk det bra :-) Så det va trivelig det da :-) Vi passe godt på gullet vi vettu :-) Gla i dæ! Klem fra oss :-)