lørdag 7. mars 2009

Dyreparken i Hamburg

Hei dere :-) Idag dro vi til dyreparken hele gjenget, å det var veldig gøy :-) Det var en stooor dyrepark som hadde alle slagsdyr samt et akvariet som var veldig stort å hadde alt. Fin opplevelse :-)

De hadde 2 bjørner der bla. De var ikke så veldig store da, men kjempe fine :-)
2 hannløver var det også der. Men, de var veldig slappe, å lå der bare.. Så vi sto ikke der så lenge. William var nysgjerrig på hva det var :-)
Tiger var det også.. De var UTROLIG fine! Jeg er så fasinert av så store kattedyr! De ser så gode ut, men de er så farlige!!
Her er en av elefantene som var der. De hadde mange elefanter, både små å stor. Å vi fikk mate de :-) Det var kjempe gøy! William var litt sliten, men holdt ut til vi kom oss i bilen igjen :-)
Påfuglen var nydelig :-) Den slo ut fjæra da vi kom gående. Den rista faktisk med fjærene når hannfuglen kom nærme.. Fasinerende!


VI hadde en virkelig fin dag på dyreparken, å inne i akvariet var det masse fint å se. Men, der var det ikke lov å bruke blitz så bildene ble ikke så veldig bra.. De hadde alt man kan tenke seg.. Fisker, hai, krokodiller, aper, skilpadder osv..

Anbefaler Hagenbeck tierpark i Hamburg visst dere skal hit ;-)

0 kommentarer: