mandag 23. mars 2009

Dårlige alle mann...

Stakkar W som ble syk på lørdags natta.. Etter han kasta opp da, har han `bare` hatt diarè... Etter kom jeg å alle vi har truffet de siste dagene! Så nå er alle dårlige her i trøndelag.. Jeg var på legevakta igår pga lillen i magen, men de gjorde ingenting å jeg er kjempe skuffet over de.. Så jeg får bare vente til jeg kommer til Oslo! Ikveld trodde vi at W hadde blitt ganske grei igjen, foruten diarè, men han kasta opp i hele senga å på badet ikveld.. Så det er igang igjen :-( Jeg er langt ifra frisk, så her er det slitsomt for tiden.. Defor ingen blogging!

Prøvde å få i han litt lett mat å drikke før han la seg, men ville ikke ha så mye.. Drakk litt rista cola å spiste litt bolle da.. Imorgen ringer jeg legen visst W spiser å drikker like dårlig som andre dager.. For jeg er redd han får i seg for lite væske..

Vi får se hvordan formen vår er imorgen.. Ellers blir det en tur til til legen.. Det virker som alle har omgangs syken nå.. Å det er slitsomt :-( Men, vi får holde ut!!!

GOD NATT!

1 kommentarer:

Inger Lise sa...

God bedring!! Veldig dumt at dere vart sjuke når dere reiste på tur. Håper dere blir fort friske igjen.. :-D "Godbedringsklem.."

Dere har noko å sjå fram til.. Fyrste året i bhg, er som regel ungane (og foreldra) mykje sjuke... hihi..