fredag 13. mars 2009

Nye rommet til William

Jeg flytta jo som sagt William over til det som var gjesterommet igår.. Syns det ble mye finere der :-) Andre rommet er blå og grønn pastell farger, å dette rommet er hvit. Så vi skal male andre rommet, å da tenkte jeg at vi kunne flytte William! Den lille som kommer må ha et rom også.. Så det blir sikkert h*n sitt rom :-)

Senga er fra Barnas hus.. Skal kjøpe Kili seng snart tror jeg, den er SÅÅ fin! Slagbenken er fra Oliver Furniture og bordet Ikea. Den nydelig kassen som står helt yterst i bildet er det min kjære morfar som har laget til William! Det står William Nicolai på den å jeg er SÅÅ glad for at han laget den!! Elsker ting som familien lager, det er så gode minner :-)
Disse stable kassene kjøpe jeg på Propello på Stabekk. De kommer fra Jabadabado! Syns de er så søte med alle fargene allikevel om jeg elsker hvit!
Maileg kaninene hans slapper av på slagbenken :-)
Dette bildet var litt rotete, men måtte jo vise resten av rommet. Har ikke fått det helt greit ennda der, så det kommer flere bilder senere av oppdatering ;-) Hylla er midlertidig klesskap til det fra Oliver Furniture er bestilt.
Her er nusket mitt :-) Så stolt av deg vennen!! Han lærer nye ord hver dag, å det er så søt :-) Idag sa han plutselig `klokke` :-) Da ble jeg overaska! Mamma er kjempe stolt av deg!!

0 kommentarer: