lørdag 5. september 2009

Helg igjen!

Idag har William vært i bhg, å vi har slappet av å handlet til helga. De 2 siste dagene har han vært i bhg til 15.15, å neste uke skal vi prøve full dag. Men, jeg har gitt beskjed om at han kommer ikke til å ha fulle dager hele tiden.. For jeg er hjemme, å da kan jeg hente når jeg vil. Så da kommer han til å ha kortere dager engang iblant :-)

Vi solgte den fine Maclaren vogna idag. Har både Bugaboo og OTH, så følte at vi ikke trengte å ha trilla. Den blir aldri brukt, å vi har helt ærlig ikke plass til den noen sted. Det er fullt i boden, og her inne!
Når vi tok den frem, ville han sitte i den.. Men, vi fortalte han at det var en annen søt jente som skulle ta over den, for hun har mere bruk for den :-) Å det var helt greit! Heldigvis.


Ikveld har vi slitt skikkelig med å få han til å sovne.... La seg 19.00, å sovna ALDRI! Så tilslutt kl. 22.30 la jeg han i senga vår, å da sovna han med engang! Lurer på hva det var?! Flytta han over i senga si, han våkna til men sovna fort igjen når jeg gikk å strøk han over ansiktet. Tror han har litt behøv for nærhet å trygghet for tiden.

Nå skal jeg legge meg! Er så trett å sliten.. Vi har vaska, rydda, støvsuga osv idag. Det tar på til en gravid kropp :-) Men, herlig er det å få det rent! Imorgen er det lørdag, å vi skal finne på noe gøy :-)

God natt! :-)

0 kommentarer: