fredag 18. september 2009

Vår FREDAG!

Nå er det FREDAG igjen! Helt utrolig hvor fort tiden går, å jeg føler jeg sier det hver helg! Jeg er 32 uker ut i svangerskapet idag, å det går også skremmende fort! Plutselig er hun her gitt.... :-) Vi gleder oss!

William god klumpen min, så blid å glad :-) Vi slet litt når vi kom fra bhg idag.. Han ville det, så ville han ikke det, så ville han ha mat, så ikke mat.. Så ville han sitte, å ikke sitte. Så vi prøvde en light ´time out´ å litt diverse.. Det funka jo forsåvidt ganske greit. Men, etter litt mat, så ble humøret SUPERT! :-) Å det gjør meg sååå glad!!


Vi dro en bitteliten å kjapp tur på IKEA. Måtte kjøpe meg lys. Så det tror jeg var den raskeste turen jeg har hatt noen gang ;-) Haha! William slappa av i vogna..


Når vi kom hjem, ble det kveldsmat, å litt ´high school musical´ :-) William syns den var veldig fengende, for de synger å danser en del.

Nå er godgutten i seng, å ligger å synger ´bæbælillelam´ :-) Håper han sovner snart, så han får en god natts søvn! Han våkna så tidlig idag.. Jeg skal ligge å slappe av, å se på tv ikveld :-)

GOD HELG ALLE SAMMEN :-)

0 kommentarer: