lørdag 19. september 2009

Vaskedag

Jeg har vasket å ryddet i hele dag, så nå lukter det godt her :-) Det er herlig å sette seg ned når det er gjort! Så har vi fått besøk av en annen Oldemor.. Min farmor :-) Hun skal være her til imorgen, så kommer hun tilbake til neste helg igjen. Koslig å ha henne her også :-) Det er ikke ofte vi ser hverandre.

William tømte alle badelekene på gulvet like før jeg skulle vaske, så det ble utsatt en stund ;-) Se så søt han er med caps ;-) Jeg lo skikkelig når jeg så han sånn!


Kosestund med Oldemor :-) Han har herja fælt her ikveld, å spist masse lørdags godt. Oldemor ble helt svett her, var full rulle i sofan en stund!

Man må hive seg over William visst man skal få en kos :-) Han har ikke bestandig så veldig god tid ser du..

SEE, hva jenta i magen fikk av Maria å Jonas idag :-) Jeg er så takknemlig for at du finnes snuppa mi :-) I pakken var det dette sette, lovehearts å et kjempe fint kort! HERLIG med sånne overaskelser :-)


Nå er William i seng, å ligger å snakker for seg selv.. Jeg og Farmor sitter å ser ´skal vi danse´ og spiser cheesdoodles med dipp ;-) Kjenner jeg er sliten etter dagens vaske og rydde økt, så jeg tror ikke jeg blir sein i seng ikveld.. Bekkenet holder på å ta knekken på meg også!! Gleder meg til det er over...

Ha en SUPER lørdagskveld alle herlige mennesker der ute :-)

1 kommentarer:

Maria sa...

Så bra at gaven falt i smak tuppa:)
Bestandi trivele å sett pris på gode venna,


Klem