mandag 7. september 2009

Ny uke igjen!

William har vært i bhg, å jeg har vært hos June å fikset neglene igjen! Det trengtes, for de hadde vokst ut veldig masse nå.. Det er ikke pent! Så nå har jeg nye freshe negler, som ikke er fullt så lang igjen :-) June er best, å jeg blir så fornød hver gang :-)

Her spiser vi middag. Det ble salma laks med poteter å safran saus idag, å godt var det :-) Vi prøver å spise fisk så ofte som mulig. Å William er heldigvis glad i det også!


Jeg fikk store smerter i bekkenet etter turen ut idag, så jeg angrer skikkelig! Det har ikke vært så ille før. Å nå er det på tide å gjøre noe med det!! For sånn orker jeg rett å slett ikke å gå i over 2 mnd til. Det sliter både psykisk og fysisk...


Hjertet til mamma bader seg etter maten :-) Jeg kjøpte Flexi bath i sverige. Det er noe nytt som har kommet, å man kan brette det sammen når det ikke er i bruk. Å tar dermed ikke noe plass nesten ;-) SUPERT!

Nå ligger jeg i sofan å spiser is å venter på Greys!! Gleder meg :-) Elsker den serien. William har fortsatt ikke sovnet, å jeg er sååå lei av at han er våken til seeeeeeent hver kveld! Skjønner ikke hva jeg skal gjøre med det...

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin og go en venn, gla i dæ.