søndag 13. september 2009

Helga er snart over....

Skikkelig slækk søndag her i gården. Vi har kjeda oss masse idag, men får gjort mye fornuftig ;-) Oldemor kommer jo imorgen, så rommet hennes måtte jo fikses også! Vi har solgt dagsenga som sto på gjesterommet, for det ble altfor dårlig plass der inne.. Så jeg laga en god seng ut av det vi har. Gjestesenger fra IKEA er en fin ting + en ekstra madrass, så blir det SUPERT!


William ser film hver gang vi er ute å kjører.. Han elsker den lille tv skjermen jeg kjøpte for en stund siden, å den er en bra investering ;-) Rolig barn i bilen=Herlig bilturer :-)


William sitter fortsatt bakovervendt... Det er mange som lurer på hvordan det går an, å mener det er tullete å ha et så stort barn ´feil´ vei! Men, det er den riktige veien for oss, så lenge som overhode mulig.. Å det burde det være for alle! Med mindre det er en god grunn til å snu barnet, som kvalme o.l.

Vi spiste noe så avansert som grandiosa idag, for jeg er rett å slett lat.. Men, William var mere enn fornøyd, å kosa seg med både pizza å is etterpå ;-)

Imorgen skal vi til byen å hente Oldemor, å vi gleder oss begge to! William er såå glad for at hun kommer, å elsker besøk :-) Det er så herlig å ha noen som gidder å komme på besøk engang iblant, for vi bor så langt unna alle.. Vi setter STOR pris på det Oldemor/Mormor :-)

1 kommentarer:

Tara sa...

Filmskjerm i baksetet, det er en tanke for fremtiden ja. Ikke så langt inn i fremtiden heller kanskje, guttungen min, ca et år yngre enn din, er jo lettere hekta på drømmehagen, så... Det hadde nok definitivt gjort bilturene lettere ja. *Vurdere til den 35 mil lange turen til juleferie... og tilbake...)