søndag 6. september 2009

Trett idag, kan man si...

Det ble virkelig en slitsom natt inatt! Vi la William klokka 19.00, for han virka sliten å klar.. Han var våkne til 22.30 ca, og da ga jeg opp å la han i sengen vår. Der sovnet han faktisk!! Å fikk ligge der til vi skulle legge oss i 01.00 tiden. Så var det på´n igjen 02.30, da ville han ikke sove på rommet sitt.. Skulle ligge hos oss. Jeg sov litt først, men William sov ingenting tror jeg. Når jeg våknet i 04.30 tiden var han fortsatt våkne. Han var SÅ urolig, snudde seg å sparka å styra på som bare det. Ingen av oss fikk til å sove. Så jeg la meg på sofan litt, men flytta etterhvert William inn på rommet sitt å da sovna han. DET VAR GODT DET! Han sov til 11 idag..

Her er William for noen dager siden. Han elsker å herje med putene i sofan, å bruker som regel hver dag å demontere hele sofan nesten! :-) Det er kjempe gøy med masse puter å hoppe på!


For noen virker dette som en normal ting, men William har ALDRI vært sånn. Han sover bestandig natta igjennom, å det har han gjort siden han ble født. Så det ble litt uvant å ikke få sove skikkelig.
Ikveld sovna han 22.00 ca, å han sover ennda! Så jeg håper han sover til imorgen nå altså.

Jeg sitter bare å slapper av ikveld. Ser litt tv, rydder litt å koser meg :-) Vi har vært ute en tur idag, så på dyrene på dyrebutikken. Det var visst veldig gøy :-)

Jeg skal snart legge meg.. Er fortsatt sliten! Imorgen får vi besøk av en herlig gjeng, som skal spise middag sammen med oss :-) Det blir koslig!

Vi sees imorgen :-) Natta!

0 kommentarer: